Bakan'dan yardım istedi, gözyaşları içinde kaldı!

Edirne'ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, kendisinden yardım isteyen bir genç kıza para verdi. Genç kız ise "Ben dilenci değilim." diyerek bakana parasını geri verdi.

Bakan'dan yardım istedi, gözyaşları içinde kaldı!

Edirne'de hasta bir genç kız, yanlış anlaşıldığı için iç çeke çeke ağladı. Bakan Bayraktar'ın yardım için verdiği parayı kabul etmedi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 2 günlük Trakya programı için Edirne'ye gitmişti. Beraberindekilerle birlikte öğle namazı için Selimiye Camii'ne yürüyen bakanı burada bir genç kız durdurdu. 


Bakan Bayraktar'a rahatsızlığını anlatan genç kız, tedavi için yardım istedi. Bunun üzerine bakan da cebinden çıkardığı parayı ona uzattı. Genç kız kabul etmedi.

Bayraktar: "
Al işte şunu paraylaysa kızım başka ne yapacağım. Onları sen kendine al 
al onu al düşürme parayı cebinden düşürme, orada epey para var.
"

Duruma çok üzülen genç kız, Bakan Bayraktar'ı cami kapısında bekledi.

Genç Kız: "Bakanım bir şey diyeceğim, bir şey diyeceğim, sadece kimseye bir zararım yok. Yanlış anlaşıldım ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım."

Bakan: " Tamam yardım edeyim sana ben. "

Genç Kız: "Çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda..."

Bakan: "Edeyim sana yok kızım yavrum.."

Cebine konulan parayı iade eden genç kız, "Ben dilenci değilim" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Koşarak uzaklaşmak isteyen kızı tutmak istediler ancak o ağlayarak yine de gitti. 

Duruma hem şaşıran hem de üzülen Bakan, "Kızımıza yardımcı olacağım" dedi. 

Bakan Erdoğan Bayraktar: "İlaçlarımı getireceğim yurt dışından imkanım yok dedi. Bizde yardımcı olduk ona şimdi diyor, siz getirin vali bey diyor ben ilgileneyim diyor alındı kızcağaz. Biz şimdi yine yardımcı oluruz ona gene."

<< Önceki Haber Bakan'dan yardım istedi, gözyaşları içinde kaldı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER