'Bakın sevgili seyirciler ne içiyorum'

Uğur Dündar Halk Tv'de yayınlanan programı esnasında, su içtiği bardağını dökerek içindekinin içki olmadığını göstermeye çalıştı

'Bakın sevgili seyirciler ne içiyorum'

  • Halk TV'de dün akşam Uğur Dündar ve konukları mevcut hükümete karşı pes dedirten sözler sarfetti.
  • Yılmaz Özdil Meclis TV’ye horlama bandı reklamı verilmesi gerektiğini söyledi.
  • Uğur Dündar yayın sırasında su bardağını dökerek içki içmediğini ispat etmeye çalıştı.
  • Müjdar Gezen, şu anki hükümetin 12 Eylül darbe yönetimini arattığını söyledi.

Dün akşam Halk TV’de Uğur Dündar’ın sunumuyla gerçekleşen Halk Arenası programı ilginç görüntülere sahne oldu. Programın konukları sanatçı Müjdat Gezen ve Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil mevcut hükümeti topa tutarken ilginç ifadeler de kullanıldı.


Cemil Çiçek’in ‘biz gelişmekte olan demokratik bir toplumuz’ sözlerine gönderme yapan Yılmaz Özdil, “Ben daha çocuktum Cemil Çiçek mecliste milletvekiliydi, 40 yıldır mecliste ve şu an meclisi yönetiyor. Biz nasıl gelişmekte olan bir ülkeyiz?” dedi.


Muhalif yazılarıyla tanınan Özdil, buna ilaveten TBMM’de vekillerin uyuduğunu ve Meclis TV’ye horlama bandı reklamı verilmesi gerektiğini ifade ederken Uğur Dündar, meclis oturumlarının hepsinin yayınlanmamasına gönderme yaptı; “Vekiller horladığı için tüm oturumları göstermiyorlar. Kimin horladığı görülmesin diye herhalde. Biz onlara horlama bandı gönderelim” dedi.

Programın sunucusu Dündar, geçmişte kendisine basın yasağı verildiğini iddia ederken canlı yayında su içtiği bardağı kameralara göstererek döktü.  Dündar, “İçtiğimiz şey de su, sonra hakkımızda konuşuluyor yayında içki içiyorlar diye. Ben ayrancıyım, milli içkimiz yani, uyutuyor ya zaten!” diyerek konuklarını güldürdü. 

 Sanatçı Müjdat Gezen ise yaşadıklarını anlatırken ilginç bir ifade kullandı. Bir anısını anlatan Gezen, şu anki hükümetin 12 Eylül darbe yönetimini arattığını söyledi.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber 'Bakın sevgili seyirciler ne içiyorum' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER