Başbakanın açıklaması valiyi harekete geçirdi

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, "Başbakan'ın açıklaması talimattır" dedi ve çalışma başlattıkları belirtti.

Başbakanın açıklaması valiyi harekete geçirdi

  • Vali Coş, Başbakan Erdoğan'ın 'öğrenci evleri' ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından çalışma başlattıklarını söyledi. 
  • "Gençliğin kötü alışkanlıklardan korunması anayasa tarafından devlete verilmiş bir görevdir." dedi. 

Başbakan açıklamasına ilk destek Adana Valisinden geldi.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Tarım Fuarının açılışına katıldı. Basın mensupları burada Vali Coş'a Başbakan Erdoğan'ın 'öğrenci evleri' ile ilgili görüşlerini sordu. Adana Valisi "açıklama bizim için talimattır" dedi. 

Vali Hüseyin Avni Coş: "Sayın başbakanımızın talimatları ve açıklamaları bizim için hemen gerekli çalışmaların gözden geçirilmesine vesile olmuştur. "

Vali Coş, konuyla ilgili çalışmaların dayanağının anayasa olduğunu söyledi. 

Hüseyin Avni Coş: "Hepimizin bildiği gibi anayasada gençliğin korunması devlete ait bir görevdir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ahlaki değerlere uygun bir şekilde milletimizin gelenek ve göreneklerini uygun bir şekilde milli değere sahip bir şekilde yetişebilmesi için devletin gerekli tedbirleri alması anayasa görevidir. "

Valiliğin, üzerine düşen her türlü görevi ve sorumluluğu yerine getireceğini söyleyen Adana Valisi," çalışmalar başlatılmıştır "dedi.

Coş: "Bu cümleden olmak üzere vatandaşlarımızın şikayetlerinin değerlendirilmesi de dahil olarak valiliğimiz üzerine her tülü görevi sorumluluğu en iyi şekilde getirecektir ve getirmektedir."
<< Önceki Haber Başbakanın açıklaması valiyi harekete geçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER