Bülent Arınç'tan CHP'ye taş!

Bülent Arınç'tan Bakanlar Kurulu sonrası gündeme dair konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bülent Arınç'tan CHP'ye taş!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) seçimlerinin Şubat ayının başında başlaması planlanan takviminin Bakanlar Kurulu kararıyla Mayıs ayına, genel başkanlık ve diğer organların seçiminin ise Ağustos ayına ertelendiğini bildirdi.

Terörizmin finansmanının önlenmesi hakkında bir kanun tasarısını öncelikli gördüklerini belirten Arınç, ''Önümüzdeki hafta salı gününden itibaren Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı'nın da Meclis'te görüşülmesi için AK Parti grubu olarak çaba gösterilecektir'' dedi.

Korgenarel Nusret Güner'in emekli olmasıyla yerine geçecek başka bir kimsenin kalmadığı iddiasını çok yanlış ve çok olumsuz bulan Arınç, günü geldiğinde TSK'nın komuta kademesi içinde, hükümetin de uygun göreceği bir tercih ve ataması söz konusu olabileceğini söyledi.. 

Başbakan Yardımcısı Arınç, CHP'li Birgül Ayman Güler'in sözlerini ''Irkçı ve faşist bir tutum'' olarak değerlendirdi ve CHP'yi de eleştirdi. 

Arınç, 'Sayın Kılıçdaroğlu böyle güzel dileklerle bir yere gidemez. Bu bir kırılma noktasıdır'' diye konuştu ve "Birgül Ayman Güler, özür beklemek yerine özür dilemelidir" ifadelerini kullandı.


<< Önceki Haber Bülent Arınç'tan CHP'ye taş! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER