Camia'ya kumpas talimatında gözden kaçmayan önemli nokta

Camia'ya kumpas talimatıyla, Ergenekon hükümlüsü Doğu Perinçek'in iddiaları aynı..

O talimatla, Perinçek'in sözleri aynı!

Skandal talimat net bir şekilde ortaya çıkardı ki; camiayı silahlı terör örgütü gibi göstermek için faili belli cinayetleri dahi hizmet hareketine yüklemeye çalışıyorlar. İşte bu nokta çok dikkat çekici çünkü; Ergenekon Terör Örgütü'nden hüküm giyen Doğu Perinçek'in yıllar önceki ifadeleri adeta eylem planına dönüşmüş gibi. Perinçek, Camia'ya iftira atmış, failleri yakalanmış ve mahkeme önüne çıkarılmış cinayetleri hizmet hareketine yıkmaya çalışmıştı.

Masum insanları, Camia'yı terörist gibi göstermek için delil üretmeyi emreden skandal talimattaki bir nokta çok dikkat çekici. Talimatla, failleri belli cinayetlerin sorumluluğunu Camia'ya yıkmaya çalışıyorlar. Ergenekon Terör Örgütü Tetikçisi Alparslan Arslan'ın Danıştay Yargıcı Mustafa Yücel Özbilgin'i katledip 4 hakimi yaralaması, Zirve Yayınevi Katliamı, Hrant Dink, Rahip Santaro, Üzeyir Garih ve Necip Hablemitoğlu suikastlerinin arkasında sanki Camia varmış gibi gösterilmek isteniyor. Savcı Serdar Coşkun isteği üzerine hazırlanan talimattaki bu talep, Ergenekon Terör Örgütünden hüküm giyen Doğu Perinçek'in seneler önceki söylemleriyle birebir örtüşüyor.

Doğu Perinçek, Ergenekon Terör Örgütü Davası sırasında Camia'ya iftira atmış Türkiye'yi derinden sarsan cinayetlerin arkasında Hizmet Hareketi olduğunu uydurmuştu. Perinçek'in yıllar önce attığı iftiraların, AKP'den güç alanlarınca hazırladığı öne sürülen Hizmet Hareketine kumpas planı ile örtüşmesi şimdi herkesin dilinde.
<< Önceki Haber Camia'ya kumpas talimatında gözden kaçmayan önemli nokta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER