Cani annenin yaptıkları ülkeyi ayağa kaldırdı

Türkiye 2 aylık bebeğini evde bırakıp ölümüne sebep olan anneyi konuşurken bir vahşet haberi de Fransa'dan geldi.

Cani annenin yaptıkları ülkeyi ayağa kaldırdı

Fransa’da adı açıklanmayan bir kadının; şimdilerde 15 ila 24 aylık olduğu sanılan kız bebeğini doğumundan bu yana arabasının bagajında sakladığı ortaya çıktı.

Olay, önceki gün kadının aracını bakım için bıraktığı araba tamircisi tarafından anlaşıldı. Tamirhane sahibi Denis Latour, duyduğu iniltilerin ardından bagajı açması ile karşısında bulduğu dehşet verici manzarayı şu şekilde anlattı: “Üzerinde hiçbir şey yoktu. Şu tarafta bir beşik duruyordu. Sonra bir koku, dayanılmaz bir koku, küçük kız arabanın bagajında bir çöp poşeti üzerinde yatıyordu.”

Ülkenin güneybatısındaki Brignac la plaine bölgesinde yaşanan olay ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Savcı Jean-Pierre Laffite, babanın bebekten haberi olmadığı yönünde ifade verdiğini açıkladı: “Ailenin diğer bireyleri, bebeğin varlığından haberdar değil. Doğumundan sonra nüfus kaydı yaptırılmamış. Görünüşe göre ne bir adı var ne de yaşadığını kanıtlayan resmi bir belge.”

Fransız medyasına konuşan komşuları, ailenin üç cocuk sahibi olduğunu bildiklerini, ancak kadının hamile olduğunu hiç farketmediklerini belirtti.

Fizyolojik olarak ve zeka gelişimi açısından yaşıtlarının gerisinde kalan bebek, hastanede tedavi altında. Ailenin diğer çocukları devlet korumasına alındı. ‘Çocuk istismarı ve ihmal’den yargılanacak olan ebeveynlerini ise 10 yıla kadar hapis cezası bekliyor.
<< Önceki Haber Cani annenin yaptıkları ülkeyi ayağa kaldırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER