Diyanet İşleri Başkanı'na sosyal medyada büyük tepki

Hırsızlık iddialarını görmezden gelen ve seçim meydanlarında haddi aşan onlarca iftira ve hakarete sessiz kalan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e bir tepki de sosyal medya üzerinden geldi.

Diyanet İşleri Başkanı'na sosyal medyada büyük tepki

Yolsuzluk iddialarını görmezden gelen  ve  Fethullah Gülen Hocaefendi’ye, hizmet hareketine yönelik  yapılan hakaret ile atılan iftiralara sessiz kalan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Camia ile ilgili mesnetsiz suçlamalarda bulunmuştu.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e bir tepki de sosyal medya üzerinden paylaşım yapan binlerce kişiden geldi. Zaman Gazetesi yazarı Ali Ünal,  hırsızlık iddialarını görmezden gelen, milyonlarca insanın gönül verdiği bir camiaya ve  Fethullah Gülen Hocafendi’ye yapılan hakaret ve atılan iftiralar sessiz kalmasını sert bir dille eleştirmiş, "Dünyada görmeyen, Âhiret’te de görmez haşrolur." ifadelerini kullanmıştı

Dün gece sosyal medyada #VicdanıOlmayanhakikatiGÖRMEZ etiketi üzerinden paylaşım yapan 19.601 kişi 105.956 tweet atarak Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e tepki gösterdi ve özür dilemeye davet etti.  Görmez’in twitter hesabına 948 kişi tarafından  gönderilen 1.989 mesaj 12.434 kez RT yapıldı.    

#VicdanıOlmayanhakikatiGÖRMEZ etiketi Türkiye ve Dünya listelerinde ilk sıralarda yer aldı.

İşte atılan tweetlerden bazıları:



<< Önceki Haber Diyanet İşleri Başkanı'na sosyal medyada büyük tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER