Domuz etlerini böyle piyasa sunmuşlar!

Yasadışı biçimde piyasaya domuz eti ve domuz eti ürünleri sürdüğü öne sürülen bir işletmenin skandal görüntüleri...

Domuz etlerini böyle piyasa sunmuşlar!

Sözü edilen işletmenin dışarıda bir tabelası yok. Sadece güvenlik kamerası var. Fatura istendiğinde vermiyorlar.  Yer, İstanbul Fatih'te bir apartmanın giriş katı. İçeridekiler 6 yıldır burada faaliyet gösterdiklerini söylüyorlar. İçerisi tıka basa domuz eti ve domuz eti ürünleriyle dolu..

Samanyolu Haber ekibi domuz ürünleri satan şahıslarla önce telefonla irtibat kurdu. Telefon konuşmasından sonra söz konusu adrese gidildi. Domuz eti ve domuz eti ürünleri satan yerin dışında hiçbir tabela yok. Sadece güvenlik kamerası var. İçerideki sorumlunun söylediğine göre ruhsatsız dükkan fazlasıyla rağbet görüyor. 

Türkiye'nin dört bir yanına domuz eti ürünleri gönderdiklerini söylüyorlar. Kimlere verdiklerini ise sır gibi saklıyor. Ruhsatsız biçimde faaliyet gösterdiği öne sürülen mekanın işletmecisi kendisinin çok özel olduğunu vurguluyor..."Ben burada lazımım" diyor. O sırada yıllardır müşterisi olduğunu söyleyen bir kişi aldığı ürünlerden zehirlendiğini belirtiyor. 


 


İşyerinin ruhsatsız faaliyet gösterildiği ve piyasaya kayıt dışı domuz eti sürdüğünü gösteren diyalog çok önemli. Muhabirimiz fatura istediğinde, işyeri sorumlusu hile yapmayı öneriyor. Faturalı alınmış domuz eti ürünleriyle karıştırmayı tavsiye etti. Aynı yerde faturasız kaçak içki satıldığı da belirtiliyor.


Dışarıda tabela yok. Fatura kesmiyorlar. Ve içerisi domuz eti ile dolu bir mekan. Peki bu domuz eti ürünlerini piyasaya nasıl sürüyorlar? Kimlere satıldığını bir kaydı var mı? Kamuoyu şimdi bu soruların cevabını merak ediyor.

SAMANYOLU HABER
<< Önceki Haber Domuz etlerini böyle piyasa sunmuşlar! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER