Maçın ardından

Maçın ardından -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: -İyi oynadık, futbol adına gereken her şeyi yaptık -Galatarasay Antrenörü Davala: -Prosedürü yerine getirmek için buradayız. O yüzden soru almıyoruz. Herkese teşekkür ed


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımının iyi oynayıp futbol adına gereken her şeyi yaptığını söyledi.
     Yanal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, iki takım adına temiz futbol oynamaya çalıştıklarını kaydetti.
     Futbolun, sporun, dostluk ve kardeşlik, barış olduğunu ifade eden Yanal, şöyle konuştu:
     Spor, kavga aracı değildir, Sporun gerçek amacının ne olduğunu hatırlamak gerekiyor. Öncelikle bu keyfi ve zevki yaşattıkları için oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hücumda biraz daha iyi olabilirdik. Daha iyi pozisyona girip pozisyonları gole çevirebilirdik. Seyircimizin maçın ardından bizi alkışlayarak soyunma odasına uğurlamasından mutluyuz. Ligin prestijli ve itibarlı takımıyız. Her alanda bunu görüyoruz. Ufak tefek hatalarımız tabi ki olur. Oyuncularım saha içinden centilmenlik dışı kart veya pozisyon yaratmadan, evrensel değerlere sahip çıkarak maçını yapar. İyi oynadık, futbol adına gereken her şeyi yaptık. Üç direğin arasından topun geçemediği bir maç oldu. Futbolcularımın her zaman yüksek motivasyonla oynamalarını istiyorum. Takımımızla daha iyi şeyler yapacağız.
     Eskişehirsporlu futbolcu Tello da Eskişehirsporun zorlu rakibine karşı harika bir maç yaptığını ve maçın başından sonuna kadar oyuna hakim olduğunu bildirdi.
     Alper Potuk ise Eskişehirsporun maçı kazanmak için elinden geleni yaptığını ancak sahadan bir puanla ayrıldığını vurguladı.
    
     -Galatarasay cephesi-
    
     Galatarasay Antrenörü Ümit Davala da Arkadaşlar, prosedürü yerine getirmek için buradayız. O yüzden soru almıyoruz. Herkese teşekkür ederim. Herkese başarılar dedi.
     Açıklamaya katılan Galatarasaylı futbolcular Sabri Sarıoğlu ve Gökhan Zan da bir konuşma yapmadı.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER