Efkan Ala'ya atılan konfetilerin içinden bakın ne çıktı!

Bakan Ala'yı karşılama sırasında atılan konfetilerin içinden çıkan sahte dolarlar çevreye saçıldı. Korumalar dolarları ayakkabıları ile gizlemeye çalıştılar.

Efkan Ala'ya atılan konfetilerin içinden bakın ne çıktı!

Erzurum'un İspir İlçesi'ne gelen İçişeri Bakanı Efkan Ala, "Türkiye’de istikrarı yok edip tekrar 90'lı yıllardaki gibi kaos ortamına sürüklemek isteyenlere içeride ve dışarıdaki bu güç birliğine dur deme zamanı olduğunu" söyledi. Bakan Ala'yı karşılama sırasında atılan konfetilerin içinden çıkan sahte dolarlar çevreye saçıldı.

Bayburt'tan helikopterle İspir’e gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya Erzurum Milletvekilleri Fazilet Dağcı Çığlık, Adnan Yılmaz, Muhyettin Aksak, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen ile partililer eşlik etti. İspir'de Bakan Efkan Ala vatandaşları selamlayarak seçim bürosu önüne gelince, partililer konfeti attı. Korumalar atılan konfetilerin içinden küçük ve sahte dolarlar olduğu görünce ayakkabıları ile dolarların üzerine bastılar. 



İçişleri Bakanı Efkan Ala konuşmasının ardından İspir'e gelen Vali Ahmet Altıparmak ve beraberindekilerle birlikte cuma namazını Tuğrulşah Camisinde kıldı. Efkan Ala, İspir'de yemek yedikten sonra karayolu ile Pazaryolu ilçesine geçti.





<< Önceki Haber Efkan Ala'ya atılan konfetilerin içinden bakın ne çıktı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER