Erdoğan ve Baykal'dan düello yorumu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki tartışmayı nasıl gördüler?

Erdoğan ve Baykal'dan düello yorumu

ERDOĞAN: HALK İZLİYOR YETER Mevlana, ölümünün 735'inci yıldönümünde, Konya'da düzenlenen Şebi Arus gecesine katılan Erdoğan'a Kılıçdaroğlu ve Gökçek'in Tv programı soruldu. Başbakan, 'Halk izliyor yeter' diyerek cevapladı. BAYKAL: ÇOK GÜZEL BİR TARTIŞMA OLMUŞ Şebi Arus gecesine katılan CHP lideri Deniz Baykal, dün akşam Ankara'da Uğur Dündar yönetiminde yapılan Melih Gökçek ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki tartışmayı değerlendirdi. Baykal, "Çok güzel bir tartışma olmuş. Gidince izleyeceğiz, gelen haberler Kemal beyin her zaman olduğu gibi sakin, ağırbaşlı, ne söylediğini bilen bir insan olarak iddialarını ortaya koyduğu, bunların cevabının alınamadığı, buna karşılık Melih beyin herkese saldırarak, çamur atarak, zaman zaman Uğur Dündar"ı da çileden çıkararak, onun da müdahalesini davet ederek, bilinen kimliğiyle bir görüntü verdiği, izleyenlerin tamamdır artık çok açık bir şekilde durum ortadadır. Kemal bey iddialarının haklı olduğunu kamuoyuna anlatmayı başarmıştır. Melih Bey de sadece ona buna saldırmakla yetinmiştir. Hiçbir inandırıcı cevap verememiştir demektedirler. Bazıları hatta daha ileriye çıkarak bundan bazı siyasi sonuçlar çıkarmaktadırlar, Melih Beyin geleceğiyle ilgili. Tabi onlar bizi ilgilendiren konular değil. Ama arkadaşlarımız bu tartışmadan çok memnun olmuşlar. Bize de memnuniyetlerini ifade ediyorlar. Şimdi gidince bende izleyeceğim tekrar. Valla daha önce söyledim. Kemal Bey tekin değildir. Kim onunla çatışırsa sonuç iyi olmadı. Bakalım bunun durumu ne olacak. En son tartışma bu. Bunun sonucu ne olacak bunu göreceğiz" dedi.

CANLI YAYINDA KOZLARINI PAYLAŞTILAR - KARELER İÇİN TIKLAYIN

GÖKÇEK: DÜNDAR TARAFLI, KILIÇDAROĞLU İFTİRACI Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları tartışma programından sonra yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun iddialarını ispatlayamadığını, sadece iftira attığını söyledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Uğur Dündar yönetiminde Star TV'deki tartışma programı çıkışında basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Gökçek, CHP'li Kılıçdaroğlu'nun kendisinin sorduğu sorulara cevap veremediğini ifade etti. Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı iddialarını ispatlamak zorunda olduğunu vurgulayan Gökçek, "Birisinin şerefi burada ortada, kim ispat ederse o şereflidir. Sayın Kılıçdaroğlu, bu manada şerefini kurtaramadı. Tek yaptığı edebiyat 'Ankara halkını soyuyorsunuz' gibi son derece izafi bir laf. Bugün 25'e yakın iddiada bulundum. Halkımız şunu gördü; Kılıçdaroğlu sadece insanlara son derece sakin durarak iftira atan bir adam. Onun haricinde başka birşey yok. Tam bir balon. Sadece bildiğini söyleyip, istediğini okuyan, katiyen suallere cevap vermeyen biri." dedi. Bir gazetecinin 'Uğur Dündar'ın taraflı davrandığını düşünüyor musunuz?' sorusunu yanıtlayan Gökçek, "Evet, Uğur Dündar kesinlikle taraflı davrandı. Sayın Dündar'a programdan önce sadece konuyla ilgili konuşmak şartıyla çıkacağımı söyledim. Buraya geldikten sonra tavrını birlikte gördünüz. 'Melih bey bırakın da konuşsun doğalgaz üzerine konuşuyor' Doğalgaz öyle bir başlık ki, doğalgaz üzerine 50 tane konuda konuşursunuz. Bir konu değil ki... Sayın Dündar, geçen Arena'daki olan konunun cevabını ondan alamadı. Devamlı kaçtı, kaçak güreşti." diye konuştu. Gökçek, Kılıçdaroğlu ile ikinci bir düello yapıp yapmayacakları sorusuna ise birçok iddiada bulunduğunu ve bundan sonra da Kılıçdaroğlu ile ilgili pek çok konuda açıklama yapacağını söyleyerek yanıt verdi. AJANSLAR
<< Önceki Haber Erdoğan ve Baykal'dan düello yorumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER