Erdoğan'ın acılı günü - Fotogaleri

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ağabeyi Hasan Erdoğan için Rize'nin Güneysu ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Erdoğan'ın acılı günü - Fotogaleri

Başbakan Erdoğan ile Mehmet Ağar cenazede buluştu. Ağar, Başbakan Erdoğan ile birlikte Hasan Erdoğan'ın tabutunu taşıdı.

Güneysu ilçesindeki Merkez Camii'nde düzenlenen törene, Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, Hak-İş Genel Başkanı Salim Uslu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, ASO Başkanı Zafer Çağlayan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Oğuz Satıcı, Rizespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, sanatçı Davut Güloğlu ile işadamları, milletvekilleri, partililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Başbakan Erdoğan, öğle namazından önce bir süre AK Parti Güneysu ilçe başkanlığında dinlendi.
CENAZE TÖRENİNE GÖNDERİLEN ÇELENKLER Bu arada, cenaze törenine Genelkurmay Başkanlığı, Yargıtay Başkanı Osman Arslan, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, Emniyet Genel Müdürü Gökhan Aydıner, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, ASO Başkanı Zafer Çağlayan ile çok sayıda kişi, kuruluş ve sivil toplum örgütleri tarafından çelenk gönderildi.

Cenaze töreni sırasında zaman zaman izdiham yaşandığı gözlendi. Hasan Erdoğan'ın cenazesi, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verileceği Güneysu ilçesine bağlı Dumankaya Köyü'ne götürüldü.

FOTOĞRAFLAR: CİHAN
<< Önceki Haber Erdoğan'ın acılı günü - Fotogaleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER