Fenerbahçe-Benfica maçı hangi kanalda saat kaçta HEPSİ BURADA

Fenerbahçe-Benfica maçı hangi kanalda ve saat kaçta tıkla öğren...

Fenerbahçe-Benfica maçı hangi kanalda saat kaçta HEPSİ BURADA

Fenerbahçe-Benfica maçı bu akşam saat 22:05'te Star TV'den canlı olarak yayınlanacak. Avrupa Kupaları tarihinde ilk kez yarı finale kalan sarı-lacivertli ekip, rakibi karşısında Kadıköy'deki randevuda seyircisinin de desteğiyle tur için avantajlı skor elde etme amacında olacak.

Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği karşısında aldığı 2-0'lık yenilgiyle bitime 4 hafta kala lider Galatasaray'ın 7 puan gerisine düşen sarı-lacivertli ekip, Avrupa Kupaları'nda elindeki bu önemli fırsatı değerlendirmeye çalışacak.

Fenerbahçe-Benfica Maçı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Benfica ile oynuyor. 22:05'te başlayacak karşılaşmayı samanyoluhaber'dan canlı olarak takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe-Benfica Maçı Eksikler

Fenerbahçe-Benfica maçı öncesi sarı-lacivertli takımda tek eksik, sarı kart cezalısı Caner Erkin. Çeyrek final turunda Lazio ile deplasmanda yapılan maçta gördüğü sarı kart nedeniyle gruplardan itibaren üçüncü sarı kartını alan Caner, cezalı duruma düştüğü için bu akşamki maçta takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe-Benfica maçı öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, sakatlığının ardından ligdeki Gençlerbirliği maçıyla birlikte takıma dönen Moussa Sow'a bu akşamki mücadelede ilk 11'de görev vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe Benfica Maçı Muhtemel 11'ler

Saat: 22:05
Yayın: Star TV & Mynet Spor (Canlı Anlatım)
Hakem: Milorad Mazic (Sırbistan)

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Reto Ziegler, Mehmet Topal, Raul Meireles, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Pierre Webo
Teknik Direktör: Aykut Kocaman

Benfica: Artur Moraes, Maxi Pereira, Jardel Vieira, Ezequiel Garay, Lorenzo Melgarejo, Andre Gomes, Nemanja Matic, Eduardo Salvio, Nicolas Gaitan, Ola John, Oscar Cardozo
Teknik Direktörü: Jorge Jesus
<< Önceki Haber Fenerbahçe-Benfica maçı hangi kanalda saat kaçta HEPSİ... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER