Fuat Avni'den gündemi sarsacak 'kumpas' iddiası

Verdiği bilgilerin doğru çıkması ile Twitter fenomeni haline gelen Fuat Avni, yine çok tartışılacak mesajlar verdi.

Fuat Avni'den gündemi sarsacak 'kumpas' iddiası

Fuat Avni'den 'Bingöl kumpası' uyarısı: 'Silahları Cemaat evlerinde ele geçirdik' diyecekler!

@FuatAvniFuat hesabı, Bingöl'de iki polisin şehit edildiği suikast soruşturmasında gözaltındaki kişilerin bırakılması ve basına yayın yasağı getirilmesinin arka planına ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.

Bingöl'deki suikasti Hizmet Hareketi'nin üzerine atmak için kumpas kurulduğunu belirten Fuat Avni, "Ele geçirilen silahları Cemaat evlerine koyup 'Silahları Cemaat evlerinde ele geçirdik' demeye hazırlanıyorlar" ifadelerini kullandı.

İŞTE O TWEET'LER:

KÇG, yoğun bir gayretle çalışıyor. Derin Devlet'in yaptığı hukuksuzlukları ve faili meçhul cinayetleri Cemaat'e mal etme planı kuruyorlar.

Plan Bingöl'deki suikastle faaliyete geçecek. Bingöl'deki suikastte kullanılan silah ile teröristlerden ele geçirenler birbirine uymuyor.

Fidan'ın MİT'teki ekibi ele geçirilen silahları Cemaat evlerine koyup 'Silahları Cemaat evlerinde ele geçirdik' demeye hazırlanıyor.

Bingöl'deki eylemi gerçekleştiren teröristlerin Cemaat'ten birileriyle bağlantılı olduğu onlardan talimat aldığı algısı yayılmak isteniyor.

KÇG, bu gidişle Derin Devlet'in, Ergenekon'un, Gladyo'nun adına ne denecekse bütün karanlık oluşumların bir numarası Gülen'dir diyecek.

<< Önceki Haber Fuat Avni'den gündemi sarsacak 'kumpas' iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER