Fuat Avni'den şok iddia

Fuat Avni Twitter'dan, Türkiye gündemini sarsacak iddialarda bulundu.

Fuat Avni'den şok iddia

Hesap, Hizmet Hareketi'ni terörle irtibatlı göstermek için istihbarat örgütlerinin devreye sokulduğunu ve 'Cemaat postuna bürünmüş' elemanlara kanlı eylemler yaptırılacağı ileri sürüldü. Fransa'daki saldırılara benzer bu eylemleri de Cemaatin üzerine yıkacakları yazıldı.

Twitter fenomeni Fuat Avni öyle iddialarda bulundu ki bu iddialar günlerce konuşulacak cinsten. Avni, Demokrasi ve Medyaya Darbe Operasyonu'nun yani Hizmet Hareketi'ni terör örgütü ilan etme girişiminin geri tepmesi sonucu yeni operasyon hazırlıklarından bahsetti.

Daha önce Emniyet içinde bir yapılanmanın gerçekleştirmeye çalıştığını iddia ettiği 'Hizmet Hareketi'ni terörist ilan etme çabalarının' bu kez bir istihbarat örgütüne havale edildiğini ifade etti. Hükümeti, El-Kaide ve IŞİD'e destek vermekle itham eden Twitter hesabı, Fransa'daki kanlı terör eylemlerinin ardından iktidarın zora girdiğini iddia etti.
Fuat Avni,  Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin terörü ve terör gruplarını şiddetle kınamasına rağmen istihbarat elemanlarının terör eylemleri düzenleyip bu kanlı eylemleri cemaate fatura etmeye hazırlandığını savundu. Avni bütün bu terör eylemlerini Hizmet Hareketi mensubu kılığına bürünmüş kişilerin gerçekleştireceğini iddia ederken bu olayların kalabalık ve büyük alışveriş merkezlerinde gerçekleştireceklerini de ekleyerek vatandaşlara bu tür yerlerden uzak durması uyarısında bulundu. SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Fuat Avni'den şok iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER