Genelkurmay'dan yandaş kanala suç duyurusu

Zift medyasının A Haber kanalında Sevilay Yükselir’in sunduğu TSK'yı hedef alan, iftira ve karalama amaçlı program hakkında Genelkurmay Başkanlığı suç duyurusu yaptı.

Genelkurmay'dan yandaş kanala suç duyurusu

A Haber’de yayınlanan “%100 Siyaset” adlı programda, TSK içine nifak tohumları serpmek, ast-üst ilişkisini bozmak, general seviyesindeki askerlerin yasadışı bir yapılanma içinde olduğu ve bu yapılanmanın da Hizmet Hareketi ile irtibatı olduğu algısını oluşturma amaçlı akıl almaz iddialarla dolu bir bölüm yayınlandı.  İşte bu yayındaki, havuz medyasının iftira fabrikatörü gibi çalışan elemanları Abdurrahman Şimşek ve Fidel Okan'ın kurgu olduğu izlenimi veren anlatımları TSK'nın tepkisini çekti. 

''TSK KÜÇÜK DÜŞÜRÜLDÜ, İFTİRA VE HAKARET EDİLDİ''

Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler imzasıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı kanalıyla yapılan suç duyurusunda TSK'nın onur ve şerefiyle oynandığı, hakaret edildiği, iftira atıldığı, ast-üst ilişkisinin zedelenmeye çalışıldığı, komutanlara güven hissinin yok edilmesinin amaçlandığı, tahkir, tezyif  ve hakarette bulunulduğu, soruşturma gizliliğinin ihlal edildiği ve algı operasyonu yürütüldüğü  ifade edildi. Savcılıktan, ilgili kişiler hakkında işlem yapılması istendi. 


İşte Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı suç duyurusu









SUÇ DUYURUSU EVRAKI ODATV.COM'DAN ALINMIŞTIR
<< Önceki Haber Genelkurmay'dan yandaş kanala suç duyurusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER