Gezi Parkı kapatıldı

Polis parka girişlere izin vermiyor.

Gezi Parkı kapatıldı

BDP milletvekillerinin de aralarında bulunduğu bir grubun Taksim Gezi Parkı’nda iftar vereceği bilgisini alan polis, parka girişleri yasakladı.

Çevik Kuvvet polisi, aralarında BDP milletvekillerinin de bulunduğu bir grubun Taksim Gezi Parkı’nda iftar vereceği bilgisi üzerine harekete geçti. Parka yaya girişlerine izin vermeyen polis, park içinde ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Öte yandan, parka daha önce giren vatandaşlara müdahale etmeyen polisin, sadece içeri girmek isteyenlere izin vermediği gözlendi.

GEZİ'YE ALINMAYAN GENÇ, DURAN ADAM EYLEMİ BAŞLATTI

Taksim Gezi Parkı bugün saat 17.00 sıralarında tekrar halka kapatıldı. Gezi Parkı’na giriş noktasında duran polisler, gezmeye gelen vatandaşları yasak konusunda uyararak geri gönderdi. Bu duruma tepki gösteren Berk Çelikel adında bir vatandaş, Gezi Parkı önündeki merdivenlerde duran adam eylemi yapmaya başladı.

Uygulamanın keyfi olduğunu iddia eden Berk Çelikel, “O yüzden burada park açılıp girene kadar bekleyeceğim. Polis arkadaşlar tedbir amaçlı bir kapatma olduğunu, emrin böyle geldiğini söyledi. Daha fazla bilgi verilmedi” dedi.

<< Önceki Haber Gezi Parkı kapatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER