Görenleri hayrete düşüren manzara

Hem vatandaşlara hem de sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Görenleri hayrete düşüren manzara

Ordu’nun Karacaömer Köyü’nden geçen Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayacak olan duble yolun 10’uncu kilometresinde kamulaştırma sorunu nedeniyle kavşak yapılamadı. Arazi sahiplerinin ve Karayolları'nın mahkemeye başvurması üzerine kamulaştırma mahkeme kararıyla yapılabildi.

Bir ay önce gidiş-dönüş ikişer şerit olan yolda, yüklenici firma tarafından kavşak çalışması başlatıldı. Ancak bu kez de yolun karşı şeridinde yine kamulaştırma sorunu çıkınca çalışmalar durdu. Bu nedenle kavşak çalışması nedeniyle tek şeride düşen yolda sürücülere zor anlar yaşıyor.

Köy sakinlerinden Burhan Baştu, Karayolları'nın çevrede yeterli önlemi almadığını ve kazaların yaşandığını iddia ederek, "Yol kullanılacak arazinin sahibiyle Karayolları mahkemelik oldu. Yolun genişleyip genişlemeyeceğini de bilmiyoruz. Yol tek şeride düştü, biz de merakla sonucu bekliyoruz" dedi.

Şükrü Aytekin ise, "Yolun Ordu-Ulubey istikametinde kamulaştırma mahkemece tamamlandı. Kavşak yol standartlara uygun hale getirilecek. Bize öyle bilgi geldi. Yalnız Karayolları bu kez de Ulubey-Ordu istikametinde bir fabrika sahibiyle kamulaştırmada anlaşamamış. O nedenle çalışmalar durdurulmuş vaziyette. Herkes şaşkınlık içinde" diye konuştu.

DHA
<< Önceki Haber Görenleri hayrete düşüren manzara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER