Hakan Şükür'den çok önemli mesaj!

Hakan Şükür "Önce vicdanınızdaki seçimi yapın sonra özgürlüğe ve zulümsüz yarına mührü basın" dedi.

Hakan Şükür'den çok önemli mesaj!

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, vatandaşlara “Sokak provokasyonlarına alet olup kimsenin ekmeğine yağ sürmeyin” çağrısında bulundu. Şükür,  “Bugün veya yarın; Allah hakkı hakkına verecektir. Önce vicdanınızdaki seçimi yapın sonra özgürlüğe ve zulümsüz yarına mührü basın” dedi.

Berkin Elvan’ın ölüm haberinin ardından, ülkenin farklı şehirlerinde düzenlenen gösterilerde istenmeyen olaylar yaşanıyor. İstanbul ve Tunceli'den gelen üzücü haberler de acıyı katladı. 

İstanbul’da Berkin Elvan’ın cenazesinin toprağa verilmesinin ardından yapılan protestolar sırasında iki grup arasında kavga çıktı. Olayda 22 yaşındaki bir genç hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı. Tunceli’de de bir polis memuru şehit oldu.

Başka acı haberlerin gelmesini istemeyen siyasiler sağduyu çağrısı yapıyor. Çağrıda bulunanlardan biri de  İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür'dü.

Hakan Şükür Twitter hesabından şunları kaydetti:

“Sokak provokasyonlarına alet olup kimsenin ekmeğine yağ sürmeyin. Kimin gönlünden geçenin hak olduğunu Allah bilir. Demokratik hakkınızı kullanıp İradenizin hakkını vererek oyunuzu kullanın. Bugün veya yarın; Allah hakkı hakkına verecektir. Önce vicdanınızdaki seçimi yapın sonra özgürlüğe ve zulümsüz yarına mührü basın. “Sen suçu işle biz seni koruyacak yasa çıkarırız’ diyenler Allah’ın insanlık için gönderdiği gerçek yasaları hiçe sayıyor. “Hizana ve Fizan’a gönderdim’ diye böbürlenenler yuvalarını dağıttığınız polisler buğz ederse Allah’ın “mizan’ın da ne olacak?”
<< Önceki Haber Hakan Şükür'den çok önemli mesaj! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER