Erdoğan'dan aklın ve vicdanın kabul etmeyeceği sözler!

Mersin'de düzenlediği mitingde konuşan Erdoğan'ın bu tuhaf ifadeleri hezeyan olarak değerlendirildi.

Erdoğan'dan aklın ve vicdanın kabul etmeyeceği sözler!

Başbakan Tayyip Erdoğan, hayatının her döneminde insanları sağduyuya davet eden ve ülkenin yaşadığı en zor günlerde bile halkı sokaktan uzak tutmaya çalışan Fethullah Gülen Hocaefendi'yi 'sokakları tahrik etmekle' suçladı.

Berkin Elvan'ın ölümünün ardından yapılan eylemler sırasında Tunceli'de bir polisin şehit olması ve İstanbul Okmeydanı'nda bir gencin hayatını kaybetmesi siyasetin gündeminde. Elvan ailesini ziyaret eden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sağduyu çağrısı yaparken; MHP lideri Devlet Bahçeli sükunet telkinin de bulundu. Bugün Mersin'de düzenlediği mitingde konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise yine yalan ve iftira dolu cümlelerle Fethullah Gülen Hocaefendi'yi hedef aldı. Zaman'ın haberine göre; Hocaefendi'ye 'Sokakları tahrik etmekten vazgeç' çağrısı yapan Erdoğan'ın bu sözleri, 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Ömrünü barışa, sağduyuya, hoşgörüye adamış Hocaefendi'ye yönelik sarf ettiği "Pensilvanya'daki zat ta oradan sokakları karıştırma çağrısı yapıyor." ifadesi hezeyanın geldiği son nokta olarak kayıtlara geçti.

CHP, MHP, BDP'NİN ÖYLE BİR DERDİ YOK

Muhalefet liderlerini de suçlayan Erdoğan, şöyle konuştu: “Kılıçdaroğlu'nun böyle bir derdi yok. Bahçeli'nin böyle bir derdi yok. BDP'nin zaten hiç böyle bir derdi yok. Muhalefet, medya, bazı iş adamları sandığı gölgelemek için çok çirkin girişim başlattılar. Önce Gezi dediler, 17 Aralık darbe girişimini başlattılar. Şimdi de sokakları tahrik ederek, terörize ederek sonuç almaya çalışıyor. İş adamları çıkıyor, sokakları karıştırmak için ahlaksızca tahrikler yapıyor.”

<< Önceki Haber Erdoğan'dan aklın ve vicdanın kabul etmeyeceği sözler! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER