Haluk Koç, ikinci VIP torpil listesini açıkladı

CHP'li Haluk Koç devlet görevlilerinin yakınlarının torpil sonucu iş bulduğunu iddia ettiği ikinci bir torpil listesini açıkladı.

Haluk Koç, ikinci VIP torpil listesini açıkladı

CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç, devlet kadrolarında torpillle atamada yeni iddialar ortaya attı. Koç, ikinci listedeki isimleri tek tek açıkladı. İşte Koç'un açıklamalarının satır başları * Yayınladığım torpil listesinden sonra vatandaştan gelen ihbarlar var...
*AKP kadrosu şeytana bile papucunu ters giydirebilecek bir kadro.Kendi pisliklerini örtmek için bu operasyonları yapıyorlar. İftira atamayacakları kişi, kurum yok. *Sayıştay’ın 2005 raporlarında, 657 sayılı devlet memurları kanunlarının, istisnai memuriyet kadrolarına atananların KPSS sınavına katılmadıkları halde, bir süre sonra sınavla girilebilecek memur kadrolarına atandığı tespit edildi. *Yasin Ekrem Selim. Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde, örtülü maksut selim’in oğlu. AB bakanlığında müşavirlik kadrosu. *Ali Taha Koç. Eski kültür bakanı Atilla Koç’un oğlu, başbakanlıkta başmüşavir yapılıyor. Başkan olarak atanıp, sarayın bilişim biriminin başına getiriliyor. *Fatma Erten. Mehmet Ali Şahin’in teyzesinin kızı. KPSS puanı yetmeyince, önce Meclis’e bağlı devlet arşivlerine, istisnai kadroyla atanıyor. *Nurettin Şah. Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’ın danışmanlığını yapıyor. TÜRKSAT direktörlüğüne, sınavsız olarak TİB yönetim sistemleri koordinatörlüğüne getiriliyor. *Ahmet Can, yeni AB bakanı Vokan Bozkır’ın özel kaleminin kardeşi. Kısa süre önce AB Bakanlığında müşavir yapılarak atılıyor. *Latif Çelik. Hüseyin Çelik’in yeğeni. KPSS puanı yetmeyince, TBMM’de memur yapılıyor. *Mehmet Safi Öztekin. Yine Egemen Bağış’ın, özel kalemi İbrahim Bayram’ın arkadaşı. Zafer Çağlayan döneminde, açıktan memur yapılıyor. Dört kafadarlar ya bunlar. *Sani Kunduroğlu. Egemen Bağış’ın Amerika'dan arkadaşı. Önce başbakanlık basın ve halkla ilişkiler müşavirliğine alınıyor, daha sonra AB bakanı müşavirliğine geçiriliyor. *Ayşe Kunduroğlu, Sani Kundoğlu’nun eşi, AB bakanlığı’nda, ulusal ajansta görevlendirilerek maaşı iyileştiriliyor. *Adil Murat Alan, Nevzat Paktil'in danışmanı TİB'e sınavsız olarak danışman olarak atandı.
*Mustafa Erken, AKP Eski Milletvekili Mustafa Çetin'in eşinin yeğeni,Uşak valiliği özel kalem müdürlüğüne atandı. *Zafer Tartıkdaroğlu, AKP Erzurum gençlik kolları başkanı, Recep Akdağ tarafından sağlık bakanlığına müşavir olarak atandı. *Elif Öztürk AB Bakanlığı'na açıktan atamayla müşavir olarak atandı.  *Bülent Arınç'a soruyorum:Senin yeğenin, abin, kardeşin Milli Saraylar koruma danışman kadrosuna atandılar mı atanmadılar mı? *Davutoğlu hazine doldu diyor. O hazine uçaklarla gelen paralarla mı doldu? Üretim yapmadan o hazine nasıl doldu? *Sen o makama yolsuzlukları soruşturtmamak için getirildin. *Hisli Bakan Fikri Işık 'varsa ufak tefek hırsızlıklar onu da büyütüp şey yapmaya çalışıyolar' demişti. Bu ülkede ekmek çalan, baklava çalan çocuk mahkum oldu. Koluna 700 milyarlık saat takan meslektaşın utanmadan vergisini de devlete ödetiyor. Gemiler gemicik yapılıyor. *Bu şekilde tüm duyumlarınızı, haksız memur alımlarını duyurmak için haksizatama.com adlı site açıyoruz. Bütün duyumlarınızı bildirin. Bunları kendi kaynaklarımızla doğrulayıp teşhir edeceğiz.
<< Önceki Haber Haluk Koç, ikinci VIP torpil listesini açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER