Hava durumuyla ilgili önemli uyarı

Meteorolojiden hava durumuyla ilgili yeni bir uyarı geldi. O bölgelerde yağış bekleniyor.

Hava durumuyla ilgili önemli uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son Hava durumu değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Ordu, Adıyaman ve Diyarbakır çevreleri ile bu sabah ilk saatlerde Denizli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.


Yağışların; öğle saatlerinde Kars, Iğdır ve Ağrı'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor. 

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi öngörülüyor. 

Rüzgar ise genellikle kuzey ve batı, güneydoğu kesimlerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek. 

SOMA'DA HAVA DURUMU

Soma'nın bugün parçalı ve az bulutlu geçeceğini bildirirken, gecenin en düşük sıcaklığının 12, günün en yüksek sıcaklığının ise 26 derece civarında olacağını belirtti. 

KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların, öğle saatlerinde Kars, Iğdır ve Ağrı'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğini kaydeden Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara da karşı vatandaşları uyardı. 
<< Önceki Haber Hava durumuyla ilgili önemli uyarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER