Hizmet Hareketi'ni anlatan bambaşka bir yapım

Sevgi hareketi şeklinde filizlenen Hizmet hareketi bir kez daha belgesel haline getirildi.

Hizmet Hareketi'ni anlatan bambaşka bir yapım

Kin ve nefret o kadar büyüdü ki hem yurt içi hem yurt dışında Hizmet Hareketi ve gönül verenlerine zulmetmeye devam ediliyor. Bu gönüllüler kervanı da bir taraftan boş durmayıp karınca kararınca davaları adın himmetlerini ortaya koyuyor.

İşte tam da bu manada dünyanın dört bir tarafında sevgi hareketi şeklinde filizlenen Hizmet hareketi bir kez daha belgesel haline getirildi.


Örnekleri kendinden, devasa bir sivil toplum hareketini anlatmak tek bir belgeselle mümkün değil elbette. Ancak yapılmak istenenler, hedeflenenler, Allah rızası yolculuğunda bir insanlık çizgisi takip edilerek ana hatlarıyla gündeme taşınıyor. Bir iyilik hareketinin tarifi de veriliyor bir anlamda: Beklentisiz bir şekilde insanların yüreklerine dokunma yolları, insanlık adına neler yapılabileceği, erdemli bir eğitimle yetişen öğrencilerin ülkeleri ve ülkemiz için önemi, farklı kültürler arası kurulan diyaloglarla birlikte dünya barışına verilen katkı...


Yapımcılığını ve sunuculuğunu Veysel Karani Gümüşdereli’nin üstlendiği, sürpriz röportajlarla desteklenen ve renklenen Hizmet “Bir İnsanlık Rüyası” belgeseli bu akşam 22:00'de Samanyolu Haber TV'de.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Hizmet Hareketi'ni anlatan bambaşka bir yapım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER