Hocaefendi'nin avukatı yine yalanladı

Havuz medyasının yalan haber furyası hız kesmeden devam ediyor.

Hocaefendi'nin avukatı yine yalanladı

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin avukatı Nurullah Albayrak'tan, Star, Yeni Akit ve Sabah gazetelerinde bugün çıkan “Paralel çete yabancı silah şirketlerine hizmet etmiş” ile “Paralel hazine buldu” başlıklı haberlerine yalanlama geldi.

İşte Albayrak'ın yaptığı o açıklamalar:

STAR VE YENİ AKİT

Star ve Yeni Akit gazetelerinde yayınlanan “Paralel çete yabancı silah şirketlerine hizmet etmiş” başlıklı iftiralarla dolu haberle Camia’yı karalama kampanyası devam ettirilmektedir.

Muhafazakar olduğunu söyleyen insanların bu kadar alçakca iftiralarını dehşetle takip ediyoruz.  

Salih Kapusuz kaynak gösterilerek yapılan haber, başlığından içeriğine baştan sona çelişki yalan ve iftiralardan ibarettir.

Aylardır  “cadı avı”  için  “nefret havuzuna” malzeme doldurma gayretinden öteye hiç bir mesnedi olmayan iftiralar hakkında her türlü hukuki hakkımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygı ile arzederiz."

SABAH

"Sabah gazetesinde yayınlanan “Paralel hazine buldu” başlıklı haberde, Hizmet Hareketinin haksız yollarla hazine arazilerine el koyduğu iftirası atılmak istenmektedir.

Hizmet Hareketi bedelini vermediği hiçbir kamu arazisinden istifade yoluna gitmemiştir bir tek örneği gösterilemez. Eğitim müesseselerinin tamamı, kanunların sınırları dahilinde, hiçbir imtiyaz beklemeden, herkese verilen hakların kullanılmasından ibarettir.

Kendilerini perdeleme gayretlerinin tezahürü böyle bir haberi yapan ve yayanlarla ilgili her türlü hukuki hakkımızın sonuna kadar takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygı ile arz ederiz.

Av NurullahAlbayrak"

<< Önceki Haber Hocaefendi'nin avukatı yine yalanladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER