Hocaefendi'nin kardeşi Seyfullah Gülen ebediyete uğurlandı

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin vefat eden kardeşi merhum Seyfullah (Sibgatullah) Gülen Beyefendi dua ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Hocaefendi'nin kardeşi Seyfullah Gülen ebediyete uğurlandı

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin vefat eden kardeşi merhum Seyfullah Gülen Beyefendi, bugün öğle namazına müteakip Lala Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Erzurum'un Korucuk Köyü'nde ebediyete uğurlandı.
Seyfullah Gülen için bugün öğle namazına müteakip Lala Paşa Camii'nde tören düzenlendi. Törene, oğlu Kemal Gülen'in yanı sıra; ailesi, yakınları, Erzurumlular, çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar katıldı. Kalabalık nedeniyle cemaat öğle namazını cami avlusunda kıldı. Cenaze namazının kılınmasından helallik alındı. 10 binlerce insanın cenaze namazı için saf tuttuğu alanda, Gülen'in cenaze namazını Hatem Bilgili Hocaefendi kıldırdı. Cenaze, daha sonra toprağa verilmek üzere ambulansla Korucuk köyüne gönderildi.

Korucuk Köyü'nde cenaze namazına katılamayanlar ikinci kez cenaze namazı kıldı. Gülen'in cenazesi Korucuk Köyü'ndeki babasının ve diğer akrabalarının mezarlarının yanında toprağa verildi.




















<< Önceki Haber Hocaefendi'nin kardeşi Seyfullah Gülen ebediyete uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER