İhsanoğlu seçim çalışmaları için Ankara’ya gitti

Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında siyasi partilerle görüşmek üzere Ankara’ya gitti.

İhsanoğlu seçim çalışmaları için Ankara’ya gitti

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında siyasi partilerle görüşmek üzere Ankara’ya gitti. 

Finansmanla ilgili açıklama yapan İhsanoğlu, “Kanuna göre bağışlar alınacak. Bu kesinleşince, adaylık kesinleşince bu bağış sistemi kanunda gösterildiği gibi yapılacak.” dedi. 

Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ankara’ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na geldi. VIP salonunda gazetecilere açıklamada bulunan İhsanoğlu, “Yarın randevular var. Yarın sabahtan akşama kadar devam edecek mecliste grubu olan ve olmayan siyasi partilerle görüşmemiz olacak.” diye konuştu. “Başbakan’dan talep edilen randevuyla ilgili gelişme var mı?” sorusu üzerine İhsanoğlu, kendisine yeni bir gelişme haberi gelmediğini ama talep ettiklerini aktardı. 

“Seçim çalışmalarınızı nasıl finanse edeceksiniz?” sorusu üzerine İhsanoğlu, “Kanuna göre bağışlar alınacak. Bu kesinleşince, adaylık kesinleşince bu bağış sistemi kanunda gösterildiği gibi yapılacak.” ifadesini kullandı. 


CİHAN
<< Önceki Haber İhsanoğlu seçim çalışmaları için Ankara’ya gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER