İşte savaşın en acı YÜZÜ

Kafkasya'da Rusya ile Gürcistan birliklerinin çatıştığı Osetya'da Rus uçaklarının bomba yağdırdığı Gori kentinde "savaş acısı"nın dehşet görüntüleri...

İşte savaşın en acı YÜZÜ

SAVAŞIN EN ACI YÜZÜ - TIKLA GÖR

Rus savaş uçakları bombalarını apartmanın üzerine bıraktı. Güney Osetya'daki Gürcü mevzilerini bombardımana tutan Rus savaş uçaklarının, bölgenin sınırındaki Gori kentinde attığı bombalardan birinin, bir apartmana isabet ettiği ve olayda ilk belirlemelere göre en az 5 kişinin öldüğü bildirildi.

BOMBALARIN TAM ORTASINDA KALDIK - SAMANYOLU HABER BUGÜN VURULAN KÖYDEYDİ - TIKLA İZLE

Askerlerin, çöken apartmana gelerek bazı yaralıları askeri ciplerle hastanelere götürdükleri kaydedildi. Reuters muhabiri, Gori'deki bombardımanda 5 katlı bir binaya isabet eden bombanın, 5 kişinin ölümüne, çok sayıda kişinin de yaralanmasına yol açtığını söyledi. BURASI GORİ - İŞTE BOMBALARIN DÜŞTÜĞÜ AN VE SONRASINDA YAŞANAN TARİFSİZ ACI Ölü ve yaralıların askerler tarafından bölgeden taşındığı belirtildi. Gori'nin dış mahalleleri Rus uçakları tarafından bombalanıyor. Gori kenti, Güney Osetya'nın başkenti Tshinvali'nin 50 kilometre güneyinde bulunuyor. Görgü tanıkları, şehrin yakınlarında özellikle Gürcü askerler ile ayrılıkçı Güney Osetya birlikleri arasında çatışmalar yaşandığını aktarıyor. Gürcistan'ın ana askeri üssü orada bulunuyor.
<< Önceki Haber İşte savaşın en acı YÜZÜ Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER