İzlanda - Türkiye maçı hangi kanalda? Şifresiz izleyin

İzlanda - Türkiye, EURO 2016 grup maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Türkiye İzlanda maçını şifresiz izleyebilmek için tıklayıp öğrenenin..

İzlanda - Türkiye maçı hangi kanalda? Şifresiz izleyin

İzlanda - Türkiye maçını hangi kanaldan şifresiz izleyebilirim diye mi soruyorsunuz? Türkiye - İzlanda, EURO 2016 grup maçının hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek için doğru adrestesiniz. İzlanda - Türkiye maçını 9 Eylül Salı akşamı saat 21:45'te Show TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca dev mücadeleyi Samanyoluhaber.com'dan da an be an takip edebilirsiniz... 


Maçın şifresiz yayınlanacağının bilinmesine rağmen, kanalın siyaha düşmesi izleyicilerin kafasını karıştırdı. Habertürk sitesinde uydu ayarlarıyla ilgili şu bilgi yer aldı:

"Türkiye'de ikamet eden ve TURKSAT'a çevrili uydu (çanak) anteni kullanan SHOW TV izleyicileri için (Biss Key) uydu frekans şifreleri:

1. Uydu alıcınızın Biss şifre çözebilme özelliğine sahip olması gerekmektedir. Çoğu uydu alıcılarında bu özellik bulunmakta fakat aktif durumda değildir. Eğer uydu alıcınızın şifre çözme özelliği açık durumda değilse, uydu alıcınızı aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.

2. Uydu alıcınızın menüsünde ‘CAS’, ‘Key Girişi’, ‘CAS System’, ‘CAS Keys’ veya benzer bir isimle yer alan KEY girişi menüsüne gelin.

3. Açılacak menüde yer alan şifreleme tiplerinden (Şifre Tipi, Cas Type veya benzer bir isimdeki seçenek) Biss olanını seçin.

4. Açılacak menüde yer alan talimatları uygulayarak aşağıdaki değerleri girin.

BISS şifresi :100000000000 (1 rakamı ve 11 adet 0 sıfır rakamından oluşmaktadır)

(Bazı modellerde bu sorulmamaktadır.)

5. Şifreyi kaydedip (Kaydet, Tamam, Save veya OK) menüden çıkın.

6. Şifreyi kaydettiğiniz halde yine izleyemiyor ve hâlâ ‘kanal şifreli’ gibi bir uyarı ile karşılaşıyorsanız uydu alıcınızı kapatıp açın.

7. Eğer alıcınız hala şifreyi çözemiyorsa lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyin."

----------------


A Milli Futbol Takımı, Fransa'nın evsahipliğinde düzenlenecek EURO 2016 öncesi grup eleme maçlarına deplasmanda İzlanda sınavıyla başlayacak. A Grubu'nda yer alan Türk Milli Takımı'mız, başkent Reykjavik'te İzlanda ile karşı karşıya gelecek. 

TSİ 21.45'te başlayacak maçı Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Ivan Bebek yönetecek. Bebek'in yardımcılıklarını Tomislav Petrovic ve Miro Grgic yapacak, dördüncü hakem ise Dalibor Conjar olacak. Karşılaşma Show TV'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Samanyoluhaber.com canlı anlatım servisinden de takip edebilirsiniz.

MUHTEMEL 11'LER

İZLANDA

Halldorsson
Saevarsson
Arnason
R. Sigurdsson
Skulason
Gislason
Gunnarsson
G. Sigurdsson
Bjarnason
Gudmondsson
Sigthorsson

TÜRKİYE

Gökhan
Ömer
Caner
Emre
Olcay

HAKEM: Ivan Bebek
STAT: Laugardalsvöllur
SAAT: 21.45

<< Önceki Haber İzlanda - Türkiye maçı hangi kanalda? Şifresiz izleyin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER