Kadın pilotun montundaki ilginç detay

Tarsus'ta düşen uçağın pilotunun cenazesi Ankara'ya gönderildi. THK Okul Müdürü Elif Ünal'ın montundaki ilginç ayrıntı dikkati çekti.

Kadın pilotun montundaki ilginç detay

Adana Şakirpaşa Havaalanı'ndan kalktıktan bir süre sonra Tarsus'ta düşen Gökçen Havacılık İktisadi İşletmesi'ne ait Cessna tipi eğitim uçağında hayatını kaybeden eğitmen pilot Murat Can'ın cenazesine, Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. 

Murat Can'ın cenazesini almaya gelen Gökçen Havacılık İktisadi İşletmesi eğitmen pilotlarından Alişan Koçkaya, kazaya ilgili incelemenin sürdüğünü söyledi.
 Koçkaya, ''Evli ve iki çocuk babası olan Murat Can, Türk Hava Kuvvetleri'nden 2011 yılının Ağustos ayında yarbay rütbesiyle emekli olmuştu. Bizde ise 1,5 yıldır eğitmen pilot olarak görev yapıyordu. 26 yıl savaş uçağı pilotluğu yapan Murat Can, ekipte bulunan diğer arkadaşlarımızla kış mevsimi nedeniyle Adana'da görev yapıyordu. Cenazesi, Ankara'da toprağa verilecek. Kazadan yaralı olarak kurtulan Seyit Topal ise bizde 2 yıldır eğitim görüyordu'' dedi.

OKUL MÜDÜRÜNÜN MONTUNDAKİ İLGİNÇ DETAY

Adli Tıp Kurumu'na gelen Türk Hava Kurumu Uçuş Eğitim Okul Müdürü Elif Ünal'ın da, hayatını kaybeden ve üzerinde ismi yazan Murat Can'ın pilot montunu giydiği görüldü.


THK Uçuş Okulu Müdürü Elif Ünal
<< Önceki Haber Kadın pilotun montundaki ilginç detay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER