Karar ver yandaş medya! Cemaat Kürtlere düşman mı, değil mi?

Son dönemde yaptıkları yalan haberlerle gündeme gelen hükümet medyası, kimseye gerek bırakmadan kendi kendini yalanladı..

Karar ver yandaş medya! Cemaat Kürtlere düşman mı, değil mi?

Yandaş medyanın kafası karışık!

Son günlerde yaptıkları haberleri ve attıkları manşetleri yalan çıkan AKP medyası, bugün yalanlamaya bile gerek bırakmayacak bir yalana imza attı. Rotahaber'in haberine göre, AKP'nin amiral gemisi Sabah'ın attığı manşeti, AKP'nin sandalı Akit gazetesi yalanladı.
 
Cemaati karalamak için hergün yeni bir skandal manşetle çıkan AKP medyası, bugün bu kadarına da pes dedirtecek bir skandala daha imza attı. AKP'nin medyadaki amiral gemisi Sabah'ın Kürtleri cemaatten uzaklaştırmayı amaçlayan 'Gülen örgütü Kürt düşmanı' başlıklı manşetini Akit gazetesi 'Cemaatten BDP'ye oy yemini' manşetiyle yalanladı. 

AKP'nin Kürtleri cemaatten ayrıştırma politikasını Sabah gazetesi bugün attığı manşetle hayata geçirmek istedi. Gazete, Başbakan Erdoğan'ın hafta sonu mitingindeki bu konuyla ilgili sözlerini 'Gülen örgütü Kürt düşmanı' başlığıyla manşetine taşıdı. Ancak aynı gün AK Parti'nin medyadaki diğer bir yayın organı olan Akit gazetesi AKP'nin bu politikasını ters yüz edecek bir manşetle çıktı. Akit, "Cemaat sonunda bunu da yaptı" üst başlığı altında "BDP için oy yemini" manşetini atarak, cemaatin seçmene BDP'ye oy vermesi için baskı yaptığını iddia etti. Akit bu haberiyle AK Parti'nin oyununu bozarken, Sabah gazetesinin de manşetini yalanlamış oldu.

Aynı gün iki yandaş gazetenin birbirini yalanlayan manşetlerle çıkması, AKP medyasının geldiği noktayı ve düştüğü durumu ortaya koyarken, 'Yandaş medyanın kafası karışık' yorumlarına neden oldu.





<< Önceki Haber Karar ver yandaş medya! Cemaat Kürtlere düşman mı,... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER