Katillerin artık yakalanmasını istiyor

Fariz Yılmaz'ın ağabeyi Nimet Yılmaz, faili meçhullerin belli olmasına rağmen yakalanmamasına tepkili

Katillerin artık yakalanmasını istiyor

7 Ekim 2014 tarihinde Muş'un Malazgirt ilçesinde sabah erken saatlerinde tarlasını sürmeye giden Farız Yılmaz silahla vurularak öldürülmüştü. Olayın üzerinden 4 ay geçmesine rağmen hala aydınlatılamadı.

Farız Yılmazın ağabeyi Nimet Yılmaz ise şüphelilerin belli olduğunu ancak hiçbir şeyin yapılmadığını iddia etti. Jandarmaya gerekli bilgileri ifadelerinde anlattıklarını söyleyen Yılmaz, "faili meçhuller belli ortada geziyor. Jandarma bütün ifadelerimizi aldı ancak 4 aydır savcılık harekete geçmiyor." dedi.

Can güvenliklerinden endişe duyduklarını söyleyen Yılmaz sürekli tehditler aldığını söyledi. Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü:

Üstelikte tehditler gönderiyor bize. Beni de vuracağını bir kaç kişiye söylemiş yani. Ben bir kaç kişi daha öldüreceğim sonra gideceğim. Ya kaçar giderim yurt dışına ya da teslim olduktan sonra ben ağabeysini de öldüreceğim. Her şey ortada olduğu için biz sadece adalete sığındık. Gidecek yerimiz yok. Nereye gidelim. Başka bir ülkemiz yok. Adalet istiyoruz.sadece suçluların yakalanması ceza evine konulmasını istiyoruz.

<< Önceki Haber Katillerin artık yakalanmasını istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER