Kazada ölen 13 berberin ismi belli oldu

Isparta-Antalya karayolunda otobüsün dereye uçması sonucu meydana gelen kazada vefat eden 13 kişinin isimleri belli oldu.

Kazada ölen 13 berberin ismi belli oldu

Antalya'ya geziye giderken kazada vefat eden Afyonkarahisarlı berberlerin isimleri belli oldu. Kazada 13 kişi vefat ederken, 31 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin isimleri şöyle: 

Samet Taşpınar (17), Suat Esen (18), Ahmet Öksüm (17), Benan Mardin (23), İbrahim Çankır (38), Erkan Tan (42), Mehmet Şatır (30), Gökhan Can (25), Sinan Doğraylı (53), Turan Karatepe (17), Fehmi Şentürk, Akın Balkan, Hidayet Gök. 

Alınan bilgiye göre, Afyonkarahisar Berberler Odası tarafından üyelerine yönelik Antalya'nın Manavgat ilçesine tur düzenlendi. Oda yönetimi ve üyelerinden oluşan 115 kişilik kafile, gece yarısı Afyonkarahisar'dan 3 otobüsle hareket etti. Sinan Doğruay yönetimindeki 03 VY 403 plakalı otobüs ise saat 05.00 sıralarında Antalya'ya 50 kilometre mesafede iddiaya göre sürücünün uyuması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, otobüsün sürücünün de aralarında bulunduğu 13 kişi öldü, 31 kişi de yaralandı. Kaza yerine Antalya ve Isparta'dan çok sayıda ambulans ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Isparta, Burdur ve Antalya'daki hastanelere kaldırıldı. Kafiledeki diğer 2 otobüs ise Afyonkarahisar'a döndü. Yaralılardan 6'sının durumunun ağır olduğu kaydedildi. 

CİHAN
<< Önceki Haber Kazada ölen 13 berberin ismi belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER