'Konut bir numaralı yatırım aracı'

Markalı Konut Piyasası araştırma sonuçlarına göre son 6 yılda en çok kazandıran yatırım aracı konut yatırımı oldu...

'Konut bir numaralı yatırım aracı'

Eva Gayrimenkul tarafından her sene güncellenen "Markalı Konut Piyasası" araştırmasının sonuçlarına göre; konut yatırımı 2007 - 2014 yılları arasında en çok kazandıran yatırım enstrümanı olarak öne çıkıyor.

Eva Gayrimenkul tarafından her sene güncellenen "Markalı Konut Piyasası" araştırmasının sonuçlarına göre; konut yatırımı 2007 - 2014 yılları arasında en çok kazandıran yatırım enstrümanı olarak öne çıkıyor. Yeni analizde ise markalı konut, altın, döviz, borsa kıyaslaması da yapılıyor ve bu enstrümanların bir yılda ne kadar kazandırdığı tespit ediliyor. Buna göre altın da markalı konut yatırımı kadar etkili bir diğer yatırım aracı olarak dikkat çekiyor.

EVA Gayrienkul Değerleme uzmanları, markalı konut yatırımının doğru bir yatırım aracı olduğuna vurgu yapıyorlar. Uzmanlar, 2012 Aralık - 2013 Aralık döneminde yapılan bölgesel bazlı değer artışı analizine göre son bir senede markalı konut yatırımı %6 ila %42 oranında değer kazandırdığını belirterek, maksimum kazancı sağlamak için doğru proje ve lokasyonlara yönelmek gerektiğinin altını çiziyorlar.    

<< Önceki Haber 'Konut bir numaralı yatırım aracı' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER