'Küçük Gelin' yine reytingleri alt üst etti

Samanyolu TV’nin yeni yayın dönemine damga vuran dizisi Küçük Gelin, dün akşam yine bir numaraya yerleşti.

'Küçük Gelin' yine reytingleri alt üst etti

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren zirvedeki yerini kimseye kaptırmayan Küçük Gelin, dün akşam yayınlanan 3. bölümü ile 6,88 reyting alarak en çok izlenen dizi oldu.

Dizi, yayınlandığı süre boyunca 10,01 reytingleri görürken, aynı saatlerde ekrana gelen yapımları da geride bıraktı. Geceye aldığı reytinglerle damga vuran dizi, 3 haftadır süren zirve yolculuğunu bu hafta da devam ettirdi. Küçük Gelin, dün akşamki bölümüyle SBT ölçümlerinde 23,29 Share alarak en çok izlenen yapım oldu. TNS ölçümlerinde ise dizi, 6.88 reyting ve 18.98 share alarak ikinci sıraya yerleşti.

Başrollerini Gözde Mukavelat, Orhan Şimşek ve Çağla Şimşek’in paylaştığı dizinin reytinglerdeki başarısı sosyal medyada da büyük yankı buldu.


KÜÇÜK GELİN HAKKINDA 

Modern zamanların Habil-Kabil hikayesinin çarpıcı üslupla ekrana aktarıldığı “Küçük Gelin”, entrikanın-çatışmanın ve sırların ortasında kalmış küçük Zehra’nın dramını anlatıyor.

Henüz 14 yaşında ve öğretmenlik hayalleri kuran Zehra’nın, bir aşiret ağasının konağına “berdel” verilerek adım atması, büyük sırların kapısını aralar. Bu sırların ortasında kalan küçük Zehra, artık ne çocuk olarak kalabilecek, ne de bir genç kız olabilecektir. O artık sadece küçük bir gelindir. Fakat onu kurtaracak olan da bu büyük sırlardır.

Yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu’nun yaptığı dizinin senaryosunu ise, İki Dünya Arasında dizisinden tanıdığımız Erkan Çıplak yazıyor.  Başrollerinde Gözde Mukavelat, Orhan Şimşek ve Çağla Şimşek’in yer aldığı projenin koordinatörü Murat Keskin… Küçük gelinlerin dramı, her Pazar günü Samanyolu TV’de ekrana geliyor.
 

<< Önceki Haber 'Küçük Gelin' yine reytingleri alt üst etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER