Latif Erdoğan'a ağabeyi Mehmet Erdoğan'dan tepki!

Yeni Akit’e konuşan ve aynı zamanda gazetenin yazarı olan Latif Erdoğan’ın “Fethullah Gülen beni dinletti” iddiasına ağabeyi Mehmet Erdoğan tepki gösterdi.

Latif Erdoğan'a ağabeyi Mehmet Erdoğan'dan tepki!

Hocaefendi’nin ne kardeşini ne de bir başkasını dinletme gibi illegal bir yola tevessül etmeyeceğini söyleyen Erdoğan, kardeşinin yıllarca ilim talep edip çok şey öğrendiği Hocaefendi’ye karşı büyük bir vefasızlık içinde olduğunu belirtti. Latif Erdoğan’ın açıklamalarına aile olarak inanamadıklarını ve büyük bir üzüntü yaşadıklarını kaydederek, “Latif hocanın bu sözlerini vicdanımız kabul etmiyor. Ailecek rahatsızız.” dedi.

Günlerdir Fethullah Gülen Hocaefendi hakkında asılsız haberler yapan Yeni Akit, 21 Ocak’ta Latif Erdoğan’ın ağzından asılsız ithamlara yer verdi. Hocaefendi’nin en yakınını bile dinlettiği iddia edildi. Ancak Ağabey Mehmet Erdoğan, kardeşinin söylediklerinin hiçbirisine zerre kadar katılmadığını vurguladı. Dinleme iddiasını ağır bir dille eleştirirken, “Böyle bir şey olamaz. Kesinlikle bunu kabul etmem. Latif hocayı şu anda kullanıyorlar. İki gün sonra rezil edip ortada bırakacaklar.” ifadelerini kullandı. Mehmet Erdoğan, Yeni Akit’in, kardeşini ‘Hizmet’in beyin takımı’ olarak tanıtmasını da doğru bulmuyor. Hizmet’te ancak istişare heyeti olabileceğine dikkat çekerek, “Peygamber Efendimiz (sas) istişaresiz iş yapmazdı. Hocaefendi de her işinde istişare eder. Ama buna beyin takımı deyip Hizmetin faaliyetleri sanki illegal bir örgüt faaliyeti gibi sunulmaya çalışılıyor.” diye konuştu.

Mehmet Erdoğan, kardeşine de şöyle seslendi: “Üzerine tül gibi titremelerle seni yetiştiren, maddi ve manevi desteğini senden esirgemeyen, ilmiyle seni besleyen bir hayırhah, bir şefkat ve merhamet meleğine karşı kadirşinas davranman gerekirken bu karşı duruş ve samimiyetsiz, düşmanca ve nankörce davranıştan vazgeç.
<< Önceki Haber Latif Erdoğan'a ağabeyi Mehmet Erdoğan'dan tepki! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER