O polislerin kim olduğu ortaya çıktı!

Efkan Ala ile Selami Altınok arasında geçtiği iddia edilen ses kaydında bahsi geçen polislerin kim oldukları ve nereye sürüldükleri ortaya çıktı.

O polislerin kim olduğu ortaya çıktı!

İçişleri Bakanı Efkan Ala ile İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok arasında 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonununda görevli müdürlerin görevden alınmalarıyla ilgili olduğu öne sürülen ses kaydının internete düşmesi Emniyet camiasında bomba etkisi yaptı. 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra İstanbul polisinde başlayan ve diğer illere yapılan polis tayinleri akıllara geldi.

Konuşmalarda, Altınok'a ait olduğu öne sürülen 'bir tanesini fizana bir tanesini hizana gönderdim' dediği müdürlerin Sancaktepe'ye gönderilen Organize Şube'den Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı ve Silivri'ye gönderilen Mali Şube'den Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Hamza Tosun olduğu iddia edildi.

Çakallı, Sancaktepe'den Deniz Şube'ye buradan da Şükrü Balcı Polis Okulu'na gönderildi. Tosun ise Arnavutköy Polis Okulu'na tayin edildi.

Organize Şube Müdürü Nazmi Ardıç ve Mali Şube Müdürü Yakub Saygılı ise müdüriyet emrine alındıktan sonra Şükrü Balcı Polis Okulu'nda görevlendirilmişti.

Hürriyet'in haberine göre, görevlendirmelerle 4 müdürün kadrosu İstanbul Emniyeti'nden çıkartılıp polis okullarına geçmişti.

<< Önceki Haber O polislerin kim olduğu ortaya çıktı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER