POMEM mülakat giriş yerleri ve tarihleri açıklandı

POMEM yani Polis Meslek Eğitim Merkezlerine öğrenci alımı için belirlenen sınav merkezleri ve sınav tarihleri açıklandı.

POMEM mülakat giriş yerleri ve tarihleri açıklandı

Eğitim Dairesi Başkanlığı POMEM ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı ve POMEM sınav yerleri ve tarihi ilan edildi. Sınav yeri www.egitim.pol.tr internet adresinden ilan edilmektedir. Aşağıdaki bağlantıya tıklyarak sınav yerinizi öğrenebilirsiniz.

POMEM SINAV TARİHLERİ VE YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

POMEM adaylarının dikkatine!

Eğitim Dairesi Başkanlığı yaptığı duyuru ile adayların uyması gereken kuralları ve uyarıları da açıkladı. Buna göre POMEM sınavına gelirken adaylar yanlarında hiçbir dijital ve elektronik cihaz bulundurmayacaklardır. Adaylar bölge merkezine gelirken nüfus cüzdanını (T.C. Kimlik No mevcut olan) ve müracaat esnasında kendisine verilen sınav giriş belgesini yanlarında getirmeli. Bunun yanında fiziki yeterlilik sınavı için adayların eşofmanlarını ve spor yakkabılarını getirmeleri gerekmektedir.
 
14. Dönem POMEM dönemi

14. dönem POMEM eğitimlerine 6.260 Erkek, 240 Bayan olmak üzere toplam 6.500 aday asıl olarak alınacak, bu miktarların yüzde 30’u kadar 1.878 Erkek, 72 Bayan olmak üzere toplam 1.950 aday yedek olarak belirlenecek.
<< Önceki Haber POMEM mülakat giriş yerleri ve tarihleri açıklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER