'Para üstüyle alınmak istenen daire!'

Başbakan Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında olduğu iddia olunan ses kaydındaki bir diyalog var ki duyanları şaşırtıyor..


İddiaya göre, Başbakan Erdoğan, kendisindeki ve yakınlarındaki 2.2 milyar lirayı rüşvet soruşturması başlayınca gizli biçimde elinden çıkardı. İşte tam da bu sırada, ilginç bir lüks villa diyaloğu yaşandığı öne sürülüyor. Para üstü ile daire alınmak isteniyor, hedefteki villaların fiyatları ise 2 milyon liradan başlıyor. 

Başbakan Erdoğan ve oğlu arasında geçtiği öne sürülen ses kaydı ile, "Para üstüyle alınan lüks daire" gibi çok ilginç bir iddiayı daha ortaya çıkardı.

İddiaya göre, Bilal Erdoğan, babasına, gün boyu ikametgahlarındaki parayı çıkarmak için çalıştığını ancak geride 30 milyon Avro yani 91 trilyon lira kaldığını bunu bir türlü eritemediklerini söylüyordu. Bilal Erdoğan'ın, babasına, o paranın bir büyük bölümünü bir iş adamına verdikten sonra geriye kalan para üstüyle 5 milyon dolarla yani 15 trilyonla Şehrizar Konakları'nda lüks villa almayı önerdi. Erdoğan'ın da bunu kabul ettiği öne sürüldü.

Şehrizar Konakları, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda, Boğaziçi Köprüsü'nün hemen girişinde yer alıyor ve buradaki en ucuz dairenin fiyatı 2 milyon liradan başlıyor. 

Söz konusu lüks sitede 3 artı 1'den, 9 artı 1'e kadar farklı tipte konutlar bulunuyor. Dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin liraya kadar çıkıyor...

<< Önceki Haber 'Para üstüyle alınmak istenen daire!' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER