'Paralel' safsatasının geldiği son nokta

Yandaş medya paralel safsatasını yeni bir boyuta taşıdı. Akit müdürü Hasan Karakaya, bugünkü yazında İETT seferlerinde yaşanan gecikmeleri de 'paralale' bağlaması yaşanan paranoyayı gözler önüne seren son örnek oldu.

'Paralel' safsatasının geldiği son nokta

Daha önce trafikte hız yapıp radara yakalanınca işlediği suçu paralele yıkan Karakaya, şimdi de ‘Vatandaşa Zulüm' başlığı altında kaleme aldığı yazısında, Eminönü – Kayaşehir seferlerini yapan 79E numaralı İETT otobüsünün 27 Aralık 2014'teki  gecikmesinin de arkasında paralel olduğunu yazdı.

Akıl sınırlarını zorlayan bu yaklaşım yandaş medyanın haberlerinin ciddiyetsizliğini ortaya koyuyor. Hergün benzer şekilde hayal ürünü iddialar gündeme getiren Karakaya, kendisini gülünç duruma düşüren yalanlarına bir yenisini ekledi.

Karakaya, ismini vermek istemediği bir vatandaşın kendisine orobüslerin gecikmesinin arkasında paralel yapı olduğu ihbarında bulunduğunu anlattı.

Karakaya, isimsiz ihbara dayanarak kurguladığı yazısında  Saat 17.50'de gelmesi gereken bir aracın 19.10'a kadar gelmediğini iddia ederek bu durumuhn arkasında paralel yapının olduğunu savundu.

Geçtiğimiz günlerde Milat Gazetesi yazarı Selman Emre'nin köşe yazısından bir bölüm çalmasıyla gündeme gelen  Karakaya, İETT seferlerinde yaşanan aksaklıkların asıl amacının toplumu belediyeye karşı kışkırtmak ve şoförleri bezdirmek olduğunu yazması alay konusu oldu.

Rotahaber
<< Önceki Haber 'Paralel' safsatasının geldiği son nokta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER