Patlamaya dair Valilik ve İGDAŞ'tan farklı açıklamalar

İstanbul Mithatpaşa Tramvay durağına yakın bir apartmanda patlama oldu. Valilik, 8 kişinin yaralandığını bildirdi.

Zeytinburnu'ndaki patlamadan ilk görüntüler!

Zeytinburnu Mithatpaşa tramvay durağına yakın bir plastik ve karton ürünler satan bir iş yerinde patlama meydana geldiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye, saat 11.45 sıralarında Mithatpaşa tramvay durağının yakınındaki bir apartmanın girişinde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Şiddetli patlama nedeniyle bina harabeye döndü. Çok sayıda kişinin yaralandığı olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye sevk edildi. Yaralılar, çevre hastanelere kaldırıldı. Bu arada, patlamanın lastik ve karton ürünler satan bir iş yerinde meydana geldiği öğrenildi. 

İSTANBUL VALİLİĞİ: 8 VATANDAŞIMIZ YARALI

Öte yandan İstanbul Valiliği'nden de patlamayla ilgili açıklama geldi. Valilik açıklamasında, "İtfaiye ekiplerinin ilk değerlendirmelerine göre olay gaz sıkışması yada tüpgaz patlaması sonucu meydana gelmiş olup terör saldırısı değildir. Olayda biri ağır 8 vatandaşımız yaralanmış, bir itfaiye erimizde yoğun dumandan etkilenerek tedavi altına alınmıştır." denildi..

İGDAŞ'TAN DOĞALGAZ TESİSATI YOK AÇIKLAMASI

İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ), Zeytinburnu'nda patlamanın meydana geldiği iş yerinde doğalgaz bulunmadığını açıkladı.

İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, "Bugün saat 11.30 sıralarında Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi Beşyol Sokak No: 3 adresinde bulunan binanın bodrum katında bir patlama meydana gelmiştir. Patlamanın meydana geldiği bodrum katında bulunan ambalaj atölyesinde doğalgaz tesisatının bulunmadığı, dolayısıyla doğalgaz kullanılmadığı tespit edilmiştir." denildi.

<< Önceki Haber Patlamaya dair Valilik ve İGDAŞ'tan farklı açıklamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER