Sahibinden bir ilginç ilan daha!..

Sahibinden.com sitesine bir ilginç ilan daha eklendi; 'Rubbee'

Artık bisikletlerde pedal çevirmek zorunda kalmayacaksınız!

Sahibinden ilginç satışlara devam ediyor. Sahibinden sitesinde Rubbee adındaki bisikleti motosiklete dönüştüren alet olarak adı geçen ürün çok ucuza. Yine sahibinden'in en ilginç satışında beraberiz. İşte sahibinden.com'da o ilan. Sahibi olduğunuz bisiklet sürerken yorulanlara yardımcı olacak alet geliştirildi. Rubbee adındaki alet bir kelepçeyle bisiklete entegre edilebiliyor. 

Sahibinden satışa çıkarılan bu Rubbee adındaki alet hakkında şöyle denmiş. Bisikletin iki tekerleğine de takılabilen alet elektrikle çalışıyor. Sahibinden de satılan Rubbee Lastikle temas eden alet enerjisinin yüzde 96’sını lastiğe aktarabiliyor. Rubbee yağışlı havalardan da su geçirmez özelliğinden dolayı etkilenmiyor. Alet şarj olmak için sadece elektrik prizine ihtiyaç duyuyor. Rubbee, 2 saatlik şarjla 25 km yol alabiliyor. Sahibinden aracı Rubbee Alet her gün kullanılırsa beş yıllık Elektrikli araçlar ile beraber son yıllarda sayıları artan elektrikli bisiklet modelleri, hem fiyat seviyeleri hem de karmaşık yapıları nedeniyle birçok kişi tarafından tercih edilmiyor. Bu sorunu çözmek için Rubbee isimli elektrik motoru, hemen hemen bütün bisiklet modellerine takılabiliyor.
 
Rubbee Nedir?
Kickstarter üzerinde başlatılan güncel projelerden Rubbee, bisikletin arka tekerleği üzerine dakikalar içerisinde montaj edilerek kullanıma hazır hale gelebiliyor. Gidona bağlanan ufak gaz kolu üzerinden harekete geçirilen ürün, pedal çevirmeden bisikletin 25 KM yol alınmasına imkan veriyor ve maksimum 25 KM/s hıza ulaşılabiliyor. 20,000 mAH dahili bataryasının normal elektrik prizleri üzerinden 2 saat gibi bir sürede tam olarak dolduğu belirtilen Rubbee, su geçirmiyor, özel süspansiyon sistemi ile kolay bir kullanım sunuyor bir ömrü var. Pedalları kullanmak isteyen sürücü aletin üzerindeki pimi kaldırıp Rubbee’yi devre dışı bırakıyor.


<< Önceki Haber Sahibinden bir ilginç ilan daha!.. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER