Şehit ailesi ikinci kez yıkıldı!

DHKP-C saldırısında şehit düşen polis memuru Mücahit Daştan'ın ailesi, "polis şehit edenlere verilen destek, bizden esirgeniyor" diyerek tepki gösterdi.

Şehit ailesi ikinci kez yıkıldı!

DHKP-C terör örgütü son aylarda İstanbul'da 3 polisi şehit etti. 6 polisi de yaraladı. Bazı CHP'li vekiller saldırıların faili silahlı terör örgütü DHKP-C'ye yapılan operasyonları eleştirip, şaşırtan sözler söylediler. DHKP-C saldırısında şehit düşen polis memuru Mücahit Daştan'ın ailesi, "polis şehit edenlere verilen destek, bizden esirgeniyor" diyerek tepki gösterdi. 

Bir buçuk ay önce şehit düştü polis memuru Mücahit Daştan. Geride 7 aylık hamile eşi Aydan Daştan ve 2 yaşındaki Pelinsu kaldı. 

“BABAN NEREDE DİYİNCE TOPRAĞI GÖSTERİYOR. BİLİYOR YANİ HER ŞEYİ ÇOK MAHSUN”

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşanan hain saldırıda, tetiği çeken, DHKP-C'li terörist Nurgül Acar'dı. DHKP-C son 3 ayda 3 polis şehit etti. 6 polisi ve 7 vatandaşı yaraladı.

“YAZIK DEĞİL Mİ YANİ PKK'LILARI KARŞILIYORLAR YANİ MİLLETVEKİLLERİ GİDİYORLAR.”

Şehidin eşi Aydan Daştan'ın babası Halil Rıfat Madan, CHP'li vekiller İlhan Cihaner ve Hüseyin Aygün'ü eleştirdi. "Terör zanlılarına destek verenler bizim kapımızı çalmadı." diyor.

“YANİ ONLARA SAHİP ÇIKIYORLAR VATANI MİLLETİ KORUMAK İÇİN CANINI VEREN ŞEHİTLERE BİR KİMSE GELİPTE KAPIMIZI ÇALIP.”

Terör örgütü DHKP-C mağduru Daştan ailesi büyük acı çekiyor. Onlar, terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyonu eleştirenleri büyük bir hayretle izliyorlar. 

“HİÇ BİR KİMSE GELİPTE KAPIMIZI ÇALMADI. DAHA ÖNCE DE OLAMAMIŞTIR. YAZIK DEĞİL Mİ BİNLERCE ŞEHİT AİLESİ VAR. BENİM KIZIM 26 YAŞINDA. “

Şehidin eşi Aydan Daştan sürekli moral destek görüyor. Daştan 2 yaşındaki çocuğuyla 2 haftada bir terapiye gidiyor.

“DAYANAMIYORUM BEN.İSTEMİYORUM BEN PARA PUL. CANI SAĞ OLSUNDA KELİKTE YAŞASAYDI. BENİM KIZIM. “

Ateş düştüğü yeri yakıyor. Madan, kızına ve torunlarına sahip çıkmak için Amasya'dan gelip İstanbul'a yerleşmiş. 

“CENNETE GİTTİ KIZIM DİYORUM. MAHSUN YANİ HER ZAMAN. BANA BABA DİYOR.“

Ancak Madan'ın kendisi de kanser tedavisi görüyor. Kızı ve torunlarının geleceği için endişeli. 

“BEN BABASI OLARAK KAÇ GÜNLÜK ÖMRÜM KALDI ŞURDA YAZIK DEĞİL Mİ BU VATANIN EVLATLARINA KİMSE SAHİP ÇIKMIYOR. KURBAN OLDUĞUM ALLAH İNŞALLAH SAĞLIK SIHHAT VERİR BANA DA 5 SENE OLDU BENİM AMELİYATIMA İNŞALLAH KIZIMIN YANINDA NEREYE OLURSA OLSUN.”


<< Önceki Haber Şehit ailesi ikinci kez yıkıldı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER