Döşemealtı Emniyetinden Cuma hutbesinde dolandırıcılığa karşı

Döşemealtı Emniyetinden Cuma hutbesinde dolandırıcılığa karşı uyarı


ANTALYA (A.A) - Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Cuma hutbesinde vatandaşların dolandırıcılığa karşı dikkat etmesi gereken konularda bilgi verdi.
     İlçe Emniyet Müdürlüğünce Cuma hutbesinde okutulan yazı ile bazı kişilerin iletişim araçları ile arayıp kendisini hakim, cumhuriyet savcısı, emniyet veya askeri personel olarak tanıtan kişilere karşı uyarılarda bulunuyor.
     Telefon numarası, kimlik bilgileri ya da hesap numaralarının terör örgütü tarafından ele geçirilerek kullanıldığını tespit ettiklerini, kendilerinin olayın takipçisi olduklarını, ancak adına açılan banka hesapların da bulunan paraların verecekleri hesap numarasına aktarmalarını ya da adlarına kayıtlı telefon numarası ile kimlik bilgilerinin kurtarılması için verilen GSM operatörüne para yüklemeleri gerektiği gibi beyanları dikkate almaması yönünde vatandaşlar uyarılıyor.
     Öte yandan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aşayiş Büro Amirliği tarafından ilçedeki sanayi esnafına seminerler düzenlendi. Seminerde suç ve suç ile mücadele kapsamında vatandaşın desteğinin önemi olduğu vurgulandı. Toplantıda, polisin esnaftan, esnafının da polisten beklentilerinin neler olduğu konulara değinildi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Döşemealtı Emniyetinden Cuma hutbesinde dolandırıcılığa... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER