Seyyar satıcı, tartıştığı Zabıta Müdürünü bıçakladı

Rize Belediyesi Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı, seyyar satıcının bıçaklı saldırısı sonucu sırtından ve elinden yaralandı

Seyyar satıcı, tartıştığı Zabıta Müdürünü bıçakladı

Seyyar satıcılık yapan S.B, tezgahını zabıta ekiplerinden geri almak için beraberindeki kişi ile Rize Belediyesi Nöbetçi Zabıta Amirliğine geldi. Burada  Zabıta Müdürü Bayram Ali Sarı ile karşılaşan ve tezgahını geri isteyen S.B, olumsuz yanıt alınca Sarı ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.B bıçakla  Sarı'yı elinden ve sırtından yaraladı.
         
Sarı Rize Devlet Hastanesi'nde ameliyat edilerek müşahede altına alındı.
         
Rize Valisi Nurullah Çakır, Devlet Hastanesi'ne giderek Sarı'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı, ardından Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'yı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
         
Çakır, hastane çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, Zabıta Müdürü  Bayram Ali Sarı'nın bıçaklı saldırı sonucu yaralandığını belirterek, ''Maalesef  üzüntü verici bir olay gerçekleşti. Doktorlardan aldığımız bilgiye göre ameliyat edilerek müşahede altına alındı. Sağlık ekipleri ciddi şekilde çalışmalarını yürütüyor'' dedi.
         
Olayın adli boyutunun araştırılmaya devam ettiğini ifade eden Çakır, ''Olay sırasında iki kişinin olduğu belirtiliyor. Olayda kullanılan alet elde, şahıslar gözaltında. Bu konunun adli boyutu. İlgililer gerekli çalışmaları yürütüyor'' diye konuştu.

AA


Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER