Trabzonspor - Beşiktaş - Detaylar

Süper Lig 'in 25. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan maç berabere sona erdi. İşte Trabzonspor - Beşiktaş maçın detayları...

Trabzonspor - Beşiktaş - Detaylar

Beşiktaş deplasmanda oynadığı Trabzonspor maçını 0-0 berabere bitirdi. Beşiktaş böylece bu sezon ilk kez bir maçı golsüz bitti.

Beşiktaş Süper Lig’de Trabzonspor’u 5 Maçtır Yenemiyor.
Beşiktaş Süper Lig’de Trabzonspor ile oynadığı son 5 maçı kazanamadı. Geçen yıl normal sezonda Trabzonspor rakibini deplasmanda 2-1 yenmiş, Süper Final maçında ise sahasında rakibini 1-0 yenmişti. Süper Final son haftasında ise iki takım İnönü stadında 1-1 berabere kalmıştı. Bu sezon İnönü stadında oynanan maçta yine 1-1, Trabzon’da oynanan maç 0-0 berabere bitti. Beşiktaş rakibini en son geçen yılın normal sezonunda 12.haftada Trabzon’da 1-0 yenmişti.  Trabzonspor ile Beşiktaş lig tarihinde toplam 80 maç oynandı. Oynanan 80 maçta Trabzonspor rakibine galibiyet sayılarında üstünlük sağladı. Trabzonspor 31 galibiyet Beşiktaş 29 galibiyet alırken 20 maç berabere bitti. 

Trabzonspor Bu Sezon Rakipleriyle Oynadığı 5 Maçı da Kazanamadı. ( 4 Beraberlik 1 Yenilgi ) 
Trabzonspor Süper Lig’de bu sezon  rakipleriyle oynadığı maçlarda galibiyet alamadı. Trabzonspor sahasında Galatasaray ve Beşiktaş ile 0-0, Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken sahasında Fenerbahçe’ye 3-0 kaybetti deplasmanda ise 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor bu sezon ayrıca Bursaspor’a da sahasında 1-0 mağlup oldu.  Trabzonspor bu sezon sahasında Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor’a gol atamadı. Trabzonspor ligin ilk 5 sırada takımlarına karşı galibiyet alamadı. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe dışında 4.sıradaki Bursaspor’a evinde 1-0 ve 5.sıradaki M.P.Antalyaspor deplasmanda 2-1 kaybetti. 

Beşiktaş’ın Bu Sezon Süper Lig’de İlk Kez Bir Maçı Golsüz Sona Erdi.
Beşiktaş deplasmanda oynadığı Trabzonspor maçını 0-0 berabere bitirdi. Beşiktaş böylece bu sezon ilk kez bir maçı golsüz bitti. Beşiktaş böylece 18 maç sonra bir maçı gol atamadan tamamlamıştı. Beşiktaş en son 7.haftada Fenerbahçe karşısında 3-0 mağlup oldu gol atamamıştı. 

Beşiktaş Bu Sezon Süper Lig’de Kırmızı Forma Giydiği Maçlarda Hiç Yenilmedi. ( 15 Maçta 8 Galibiyet 7 Beraberlik )
Beşiktaş bu sezon kırmızı forması ile 1. lig maçına çıktı. Beşiktaş bu 15 lig maçında da yenilmedi. Beşiktaş kırmızı forma ile çıktığı 15 maçta 8 galibiyet 7 beraberlik alırken 31 puan topladı.  Beşiktaş bu sezon kaybettiği 3 maçta beyaz forma, 1 tanesinde çubuklu formayla oynamıştı.  

Trabzonspor Tolunay Kafkas Döneminde Her Maça Farklı 11 İle Başladı. ( 6 Maçta da 90 Dakika Sahada Kalan 1 Oyuncu Oldu: Onur )
Tolunay Kafkas 20.hafta ile birlikte Trabzonspor’un başına geçti. Geride kalan 6 haftada 2 galibiyet 1 beraberlik 3 yenilgi alan Trabzonspor takımı son 6 haftada her maça farklı 11 ile çıktı. Oynanan 6 maçta da ilk 11’de sahaya çıkan 2 oyuncu olurken yine sadece 1 isim 540 dakika sahada kaldı. Kaleci Onur Kıvrak 6 maçta da 90 dakika sahada kaldı.




Filip Holosko Süper Lig’de 200.Maçına Çıktı.
Filip Holosko, Trabzonspor maçında da görev yaptı ve Süper Lig kariyerinin 200.maçına çıkmış oldu. Geride kalan dönemde 200 lig maçına çıkan Holosko 65 gol kaydetti. Holosko geride kalan dönemde Beşiktaş formasıyla 125 maçta 39 gol, Manisaspor formasıyla 65 maçta 21 gol ve  İ.B.Belediyespor formasıyla 10 maç 5 gol kaydetti. 


<< Önceki Haber Trabzonspor - Beşiktaş - Detaylar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER