Trabzonspor Apollon Limassol maçı hangi kanalda? Maçı Şifresiz izleyin

UEFA Avrupa Ligi'ndeki zorlu mücadele Trabzonspor Apollon Limassol maçını hangi kanaldan şifresiz olarak izleyebilirim? sorusunun cevabı. İşte Trabzonspor Apollon Limassol maçını şifresiz yayınlayacak kanal...

Trabzonspor Apollon Limassol maçı hangi kanalda? Maçı Şifresiz izleyin

Trabzonspor Apollon Limassol maçını hangi kanaldan şifresiz izleyebilirim diye mi soruyorsunuz? Trabzonspor Apollon Limassol, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. hafta maçının hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek için doğru adrestesiniz. Trabzonspor - Apollon Limassol maçını 28 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'de NTV'den canlı olarak izleyebilirsiniz. 

Trabzonspor ile Apollon Limassol arasında oynanacak bu zorlu 90 dakikada, Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe düdük çalacak. Grafe'nin yardımcılıklarını Thorsten Schiffner ve Guido Kleve yapacak. Bu önemli karşılaşma NTV'den naklen yayınlanacak.

Trabzonspor'un bu sezon Avrupa arenasında 22 golünün 8'ini atan Brezilyalı oyuncu Henrique, bordo-mavili takımın en golcü oyuncusu olarak gol yollarında en güvendiği isim. Bu oyuncuyu 3 golle Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski takip ediyor. Fransız oyuncu Malouda, Olcan Adın ve Yusuf Erdoğan'ın da 2'şer golleri bulunuyor.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Macaristan'ın Videoton takımı ile iki maçta da 0-0 berabere kalan seri penaltılar sonucu elenen Trabzonspor bu sezonda Avrupa kupalarında 10 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik aldı ve yenilmedi. Trabzonspor böylece Avrupa Kupalarında 12 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.

Trabzonspor en son 2011-12 sezonunda 23 Şubat 2012 tarihinde PSV Eindhoven takımına deplasmanında 4-1 yenilmişti. Trabzonspor 3 maç daha kaybetmezse Galatasaray'ın 1999-2000 ile 2000-2001 sezonları arasında yakaladığı Avrupa kupalarında 15 maçlık yenilmezlik serisine ortak olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Bu arada Trabzonspor ile Apollon Limassol takımlarının bu akşam Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı ve hakem Manuel Grafe'nin düdük çalacağı maça şu muhtemel 11'lerle çıkması bekleniyor:

Trabzonspor: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir, Olcan, Zokora, Colman, Yusuf, Adrian, Malouda, Henrique
Apollon Limassol: Vale, Dananae, Stylianou, Karipidis, Vasiliou, Gullon, Meriem, Hamdani, Papoulis, Garcia, Sangoy.
<< Önceki Haber Trabzonspor Apollon Limassol maçı hangi kanalda? Maçı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER