Trabzonspor gol oldu yağdı, tur atladı

Trabzonspor ile Apollon Limassol, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. maçında karşılaştı. Maçın Sonucu: Trabzonspor 4-2 Apollon Limassol..

Trabzonspor gol oldu yağdı, tur atladı

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. maçında temsilcimiz Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apollon ile karşılaştı. Trabzonspor, rakibi Apollon Limassol'ü 4-2 mağlup etti ve tur atladı.



Trabzonspor kalede Onur, savunmada; Bosingwa, Mustafa Yumlu, Bamba, Kadir Keleş orta sahada; Soner, Colman, Zokora forvette ise Olcan, Henrique ve Malouda 11'i ile sahaya çıktı.

Apollon maça kalede Hidi, savunmada Vasiliou, Charalambous, Merkis, Dananae; orta alanda Robert, Gullon, Kyriakou, Konstantinou; hücumda Grigorie ve Roberto ilk 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Trabzonspor 22. dakikada Olcan Adın'ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Malouda sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Olcan yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 24. dakikada Soner'in golüyle 2-0 öne geçti. Olcan, Henrique'yle duvar paslaşması yapıp ceza sahası içine girdi ve yerden pasını verdi. Soner gelen topa şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Trabzonspor 61. dakikada Olcan'ın attığı golle farkı 3'e çıkardı. Kadir sol kanattan ceza sahası içine pasını verdi, Olcan topla buluştu kaleci ile karşı karşıya şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Apollon Abraham'ın attığı gol ile durumu 3-1 yaptı. Vasiliou sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Abraham yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Apollon 79. dakikada Sangoy'un penaltıdan attığı gol ile durumu 3-2 yaptı.

--Trabzonspor 83. dakikada Olcan'ın serbest vuruşran attığı golle durumu 4-2'ye taşıdı. Olcan ceza sahası önünde sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.


<< Önceki Haber Trabzonspor gol oldu yağdı, tur atladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER