Uçakta panik! Sebep bu kez bakın ne

Uçakta yolculuk yapan bir anne bebeğinin üstünü değiştirirken öyle bir şeyle karşılaştı ki...

Uçakta panik! Sebep bu kez bakın ne

Danimarka'da yaşayan gurbetçi aile, çocukların vücuduna yapışan keneyi uçakta fark edince panik yaşadı.

Görevliler tarafından uçaktan indirilen aile, uçuşlarını iptal ederek hastaneye koştu. Haseki Hastanesi'nde kene alındıktan sonra THY'nin bir diğer seferine yetişen aile, "Uçakta kazağını çıkardığımızda kenenin vücudun sol tarafına yapıştığını gördük. Çorum'da yapışmış. Güzel bir operasyonla çıkardılar' dedi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Kopenhag tarifeli uçağının kalkışından önce, kıyafetlerinin değiştiren annesi tarafından, koltuk altında kene ısırığı görülen 1 yaşındaki Onur Eskici, götürüldüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nden taburcu edildi.

THY Basın Müşavirliği'nden alınan bilgiye göre, Danimarka'da yaşayan gurbetçi Eskici ailesi, Çorum'da yaptıkları tatil sonrası bugün Kopenhag'a gitmek üzere yola çıktı. Kastamonu'ndan uçakla İstanbul'a gelen Onur ve Esin Eskici çifti, THY'nin tarifeli uçağına bindi. Anne Esin Eskici, kalkıştan önce bebeğinin kıyafetlerini değiştirmek istedi. Eskici, kıyafetleri değiştirdiği sırada bebeğinin kolunda önce bir kızarıklık farketti. Daha sonra bebeğini kene tarafından ısırıldığını anlayan anne, kabin ekibinden yardım istedi. Aile, apar topar uçaktan inerek Atatürk Havalimanı'nda bulunan sağlık birimine geldi. Ardından ambulansla Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan bebeğe yapılan müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kene tarafından ısırılan bebek, bir süre daha hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi. Aile daha sonda THY'nin ikinci bir Kopenhag uçağı ile seyahat etmek üzere Atatürk Havalimanı'na geldi.

Çorum'da kenenin yapıştığını uçakta fark ettiklerini belirten anne Esin Eskici, 'Nil'in kazağını çıkartırken fark ettim. Vücudunun sol koltuk altına yapışmıştı. Hastanede çıkardılar. Birkaç gün dikkat edin dediler. Sağolsun THY de bize çok yardımcı oldu' dedi.

Daha sonra Eskici ailesi saat 14.20 uçağı ile İstanbul'dan Kopenhag'a uçtu.
<< Önceki Haber Uçakta panik! Sebep bu kez bakın ne Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER