Yandaş Sabah'ta şaşırtan karikatür

AKP ve Erdoğan'ın sözcülüğünü yapan havuz medyasının baş aktörlerinden Sabah'ta yer alan Salih Memecan imzalı karikatürler büyük bir şaşkınlığa sebep oldu.

Yandaş Sabah'ta şaşırtan karikatür

Salih Memecan imzalı karikatürde 2014 yılında hükümetin yaptığı icraatları ve hukuksuzlukları smile işaretleriyle eleştirdi. Erdoğan ve AKP'nin sözcülüğünü yapan havuz medyasının organı Sabah'ta yer alan karikatürler herkesi şaşırttı.  Çünkü karikatürlerde ne darbe retoriği var, ne de Milli İrade'ye kumpas kurmak isteyen(!) hainler. 

KARİKATÜRDE NELER YOK Kİ...
2014 yılının özetlendiği karikatürde AKP'nin yaptığı birçok icraat ve hukuksuzluğa yer verildi.  Salih Memecan karikatürün daha en başında ampul ve arıya yer vererek AKP'ye "Hiç ne oldum demeyeceksin. Tecrübe konuşuyor" sözleriyle Anavatan Partisi üzerinden mesaj gönderdiği anlaşılıyor. Karikatürde Avrupa Birliği, bedelli askerlik,  4 çocuk, Ak Saray, baskı ve hapis cezaları gibi birçok konuda AKP ve Erdoğan'a eleştiriler yöneltiyor. 

AYAKKABI KUTUSU KARİKATÜRÜ
Salih Memecan karikatüründe 2014 yılına da büyük damga vuran ayakkabı kutularına da yer verdi.  Memecan'ın eleştirdiği isimlerden biri de AKP'ye geçtikten sonra Başbakanlık başdanışmanlığı da yapan Yiğit Bulut oldu.
 





<< Önceki Haber Yandaş Sabah'ta şaşırtan karikatür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER