Türkiye'yi şoke edecek belge bakın nereden çıktı!

Karanlık güçler geçtiğimiz Ağustos'ta Foça'da askeri araca yönelik hain bir saldırı düzenlemişlerdi. Bu olayın nasıl meydana geldiğiyle ilgili çok dikkat çekici belge ortaya çıktı.

Türkiye'yi şoke edecek belge bakın nereden çıktı!

 İzmir'deki Askeri Casusluk soruşturmasında ele geçirilen bir dökümanda askeri aracımızın geçiş güzergahı var...

Türkiye, 9 Ağustos 2012'de şok saldırı ile sarsılmıştı. Hainler, İzmir Foça Deniz Üs Komutanlığı'nda görevli askerleri taşıyan servise mayınlı saldırı düzenlediler. 1 askerimiz şehit düştü. 11 askerimiz yaralandı.

Olayın nasıl gerçekleştiğine dair soru işaretleri henüz cevaplanmamışken İzmir'de ortaya çıkan bir belge derin yapıyı işaret etti. Belge casusluk soruşturmasında yakalandı. Belgenin adı Pandora...Veri tabanına ''beni oku'' diye kaydedilen belgede, askeri personelin bindiği araç listesi ile krokiler yer alıyor. 

Casusluk çetesinin Foça'da saldırıdan 3 ay önce servis güzergahı, personel listesi, servislerin gidiş-dönüş saatleri, hangi askeri servisin hangi araca bineceği, nöbet yerleri, gibi bilgileri ele geçirdiği ve sızdırdığı öne sürülüyor. Notta şu ifadenin yer aldığı iddia ediliyor: 


Savcılık belge için önemli bir tespit yaptı: "BOMBALI EYLEM AMACIYLA HAZIRLANDIĞI VE PKK'YA SERVİS EDİLMESİ AMACIYLA HAZIRLANMIŞ OLABİLECEĞİ, GÜZERGAH VE KROKİLERİN DE MUHTEMEL BİR EYLEM İÇİN TEMİN EDİLDİĞİ"

Savcılık Foça saldırısının yurt dışı bağlantılı olabileceği ihtimali üzerinde de duruyor.

<< Önceki Haber Türkiye'yi şoke edecek belge bakın nereden çıktı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER